Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Unikly informace o chystaném trestu pro Trumpa: Jeden rok vězení na Rikers Islandu (video)

V USA je stále zinscenovaný soud s Trumpem hlavním tématem. Stalo se samozřejmě přesně to, co se dalo očekávat: záhy po rozsudku vzrostly preference Trumpa, zejména u nerozhodných voličů. Mezitím se spekulovalo o tom, jaký bude konečný verdikt, který by měl být vynesen za nějaké dva týdny. Většinou se hovoří – vzhledem k dosavadní Trumpově […]
Menej ako 1 min. min.

V USA je stále zinscenovaný soud s Trumpem hlavním tématem. Stalo se samozřejmě přesně to, co se dalo očekávat: záhy po rozsudku vzrostly preference Trumpa, zejména u nerozhodných voličů.

Mezitím se spekulovalo o tom, jaký bude konečný verdikt, který by měl být vynesen za nějaké dva týdny.

Většinou se hovoří – vzhledem k dosavadní Trumpově bezúhonnosti – o podmínce, nicméně nyní unikly z kanceláře prokurátora úplně jiné informace, které se dokonce objevily i v televizním pořadu, jehož moderátorky velmi silně podporují Bidena.

Kancelář manhattanského okresního prokurátora Alvina Bragga, který je podporován Sorosem, je nyní pod palbou kritiky za údajný únik citlivých informací o bývalém prezidentovi Donaldu Trumpovi do krajně levicových médií.

V návaznosti na soudní proces, který byl široce kritizován jako podvod, kde byl Trump odsouzen ve všech 34 bodech obžaloby ve skandálu „utajených peněz,“ zdroje naznačují, že úřad státního zástupce Bragga by mohl doporučit Trumpovi, aby si odseděl rok na nechvalně známém ostrově Rikers Island.

Soudce Merchan řekl porotcům, že se nemusí shodnout na zločinu, což je v historii USA neslýchané. Porotě stačilo, aby se shodla na tom, že se stalo něco špatného.

To je samozřejmě zcela protiústavní. To byla jednoznačně největší parodie na spravedlnost v americké historii.

Vynesení rozsudku bylo stanoveno na 11. července, tedy tři dny před republikánským sjezdem, kde se má ohlásit nominace.

Nyní se spolumoderátorka pořadu „The View“ Sunny Hostinová, která se zdála být docela spokojená s vývojem, ve vysílání podělila o to, že mluvila s lidmi z Braggovy kanceláře.

Popsala je jako „pouliční bojovníky,“ kteří naznačili, že Bragg by mohl tlačit na tvrdý roční trest odnětí svobody, především proto, aby zajistil, že Trump bude čelit skličujícím podmínkám na Rikers Islandu.

„Strávila jsem dnešní dopoledne rozhovorem s někým z kanceláře okresního prokurátora na Manhattanu. Říká se jim pouliční bojovníci. Říkají, že doporučí roční trest odnětí svobody. A to proto, že když strávíte rok ve vězení v New Yorku nebo méně, odpykáváte si trest na Rikers Islandu,“ řekla.

Podle Hostinové toto doporučení slouží nejen jako trest, ale také jako přísný vzkaz společnosti, že takové chování již nebude tolerováno.

„Další věc, kterou bych ráda řekla, je, že dalším důvodem, proč to udělají, je to, že ukázal naprostou lhostejnost k našim institucím. A státní zástupci, když doporučujete trest, nedoporučujete trest jen proto, aby mohli být rehabilitováni nebo aby mohli být potrestáni. Vysíláte komunitě zprávu, že se to už nebude opakovat. To není v pořádku.”

„Další věc, kterou chci říct, je, že je tu další věc, kterou pravděpodobně doporučí, a to šestiměsíční podmínku, šest měsíců v Rikers a pak zbytek, pět let – čtyři a půl roku zkušební doby, která je podle newyorských zákonů,“ řekla Hostinová.

K uvedenému jen dodávám, že Trump se hodlá odvolat, takže jiný soudce může trest případně zmírnit. Video s rozhovorem můžete shlédnout zde:

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie