Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

UPC: Rast poplatkov za TV Archív zmení cenu za TV služby

Cena za TV služby sa na jeseň zvýši o 1€.
Menej ako 1 min. min.

2.7.2024 (SITA.sk) – Cena za TV služby sa na jeseň zvýši o 1€.

Spoločnosť UPC, vedúci poskytovateľ televíznych služieb, je nútená na jeseň upraviť ceny za TV služby o 1€. Dôvodom je výrazný rast poplatkov vysielateľovi TV Markíza za zaradenie jeho staníc v programovej ponuke, a za možnosť sledovať jeho stanice v TV Archíve. Operátorovi tak nenecháva inú možnosť než premietnuť toto zvýšenie do ceny za televízne služby.

Rovnako ako ostatní slovenskí operátori, aj spoločnosť UPC platí televízii Markíza poplatok za to, že má v ponuke jej stanice. Od 1. júla vysielateľovi platí výrazne vyššiu cenu tak za tzv. lineárne služby, ale aj za to, že si diváci môžu relácie Markízy, Doma či Dajto pozrieť aj z archívu, kedykoľvek až 7 dní spätne. Vysielateľ TV Markíza pred rokom výrazne zvýšil cenu za lineárne služby a teraz o niekoľko desiatok percent zvýšil aj cenu za možnosť sledovať stanice z archívu. Práve toto zvýšenie nás núti zvýšiť cenu za TV služby.

Operátor bude svojich zákazníkov o úprave ceny informovať v nadchádzajúcich týždňoch.

TV ponuka od UPC

Záujemcovia o televízne služby od UPC si môžu vybrať spomedzi viac než 200 staníc všetkých žánrov, vrátane viac než 120 staníc v HD kvalite. Okrem bohatej programovej ponuky a vysokej kvality obrazu a zvuku, diváci vysoko hodnotia najmä celý rad funkcií, ktoré zvyšujú užívateľský komfort a ponúkajú úplne nový zážitok zo sledovania televízie, ako je napr. sedemdňový TV Archív. Výhody a prednosti digitálnej televízie od UPC umocňuje aj UPC TV aplikácia, ktorú každý TV zákazník získava bezplatne ako bonus. Vďaka nej je UPC televízia dostupná všade na Slovensku, aj v sieťach iných operátorov, ako aj vo všetkých krajinách Európskej únie.

Informačný servis

Viac k témam: PR, TV Archív, TV služby
Zdroj: SITA.sk – UPC: Rast poplatkov za TV Archív zmení cenu za TV služby © SITA Všetky práva vyhradené.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie