Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Upečiem pusinky z bielkov, žĺtky nechám a zmiešam ich s olejom. Túto masku si každý týždeň nanášam na vlasy

13.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Studio Romantic). Nadmerné vypadávanie vlasov je problém, ktorý sa týka mnohých ľudí. Ako mu môžete čeliť? Namiesto utrácania peňazí za ďalší výrobok na starostlivosť o vlasy vyskúšajte osvedčené domáce metódy. Spoznáte rozdiel. Čo robiť, keď Vám často vypadávajú vlasy?Foto: shutterstock/Studio Romantic Vypadávanie vlasov je úplne prirodzené. Odhaduje sa, že […]
Menej ako 1 min. min.

13.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Studio Romantic).

Nadmerné vypadávanie vlasov je problém, ktorý sa týka mnohých ľudí. Ako mu môžete čeliť? Namiesto utrácania peňazí za ďalší výrobok na starostlivosť o vlasy vyskúšajte osvedčené domáce metódy. Spoznáte rozdiel.

Čo robiť, keď Vám často vypadávajú vlasy?
Foto: shutterstock/Studio Romantic

Vypadávanie vlasov je úplne prirodzené. Odhaduje sa, že každý deň ich môžeme stratiť až sto a to nie je dôvod na znepokojenie. Iné je, keď na kefe, v odtoku v sprche alebo na podlahe nachádzate čoraz viac prameňov. V takom prípade sa oplatí zaviesť správnu starostlivosť. Pomôcť môžu domáce masky na vlasy.

Čo robiť, keď Vám často vypadávajú vlasy? Nájdite problém

Nadmerné vypadávanie vlasov je nepríjemný problém, s ktorým sa stretáva mnoho ľudí. Upečiem pusinky z bielkov, žĺtky nechám a zmiešam ich s olejom. Túto masku si každý týždeň nanášam na vlasy Preto ak ste si všimli aj iné znepokojujúce príznaky, mali by ste najprv navštíviť svojho lekára a podstúpiť vyšetrenie. Rýchlo tak zistíte príčinu a budete ju môcť odstrániť. Ale čo ak je príčinou zlá starostlivosť? Potom sa oplatí obrátiť na šikovné domáce prostriedky. Ako prvý krok vyskúšajte masku, ktorú si sami vyrobíte.

Čo dodáva vaječná maska na vlasy? Jednoduchý spôsob boja proti vypadávaniu vlasov

Vaše vlasy budú silné a menej náchylné na poškodenie, lámanie a vypadávanie.
Foto: shutterstock/Kalashnikov Dmitrii

Účinnú masku proti vypadávaniu vlasov si môžete vyrobiť len z dvoch ingrediencií. Stačí, ak v miske zmiešate dva vaječné žĺtky a dve polievkové lyžice osvedčeného oleja, najlepšie ricínového. Zmes naneste na pokožku hlavy a dĺžky prameňov a nechajte ju pôsobiť pol hodiny. Po uplynutí času opláchnite vlažnou vodou a umyte šampónom ako zvyčajne. Opakujte maximálne raz za týždeň. V zmesi nájdete množstvo živín a vitamínov, okrem iného vitamínov A a E, ktoré stimulujú rast korienkov a posilňujú a hĺbkovo vyživujú vaše pramene. Vďaka tomu budú silné a menej náchylné na poškodenie, lámanie a vypadávanie. Samozrejme, pred prvým použitím nezabudnite vykonať test citlivosti.

Aký je najlepší odvar na vypadávanie vlasov? Vyberte zo skrinky v kuchyni a uvarte

Okrem masiek sa oplatí do pravidelnej starostlivosti o vlasy zaradiť aj domáce odvary na stimulovanie rastu vlasov. Ideálne sú bylinné prípravky, ako napríklad praslička roľná, žihľava alebo senovka grécka. Odvar uvarte ako zvyčajne, nechajte ho vychladnúť, votrite ho do pokožky hlavy a nechajte pôsobiť aspoň hodinu, ideálne však cez noc. Nakoniec si umyte vlasy ako zvyčajne. Pri pravidelnom používaní si už po 2-3 týždňoch všimnete rast nových vlasov. Samotné pramene budú silné, lesklé a menej náchylné na vypadávanie.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Vlasy na jar budú oživené v priebehu niekoľkých okamihov. Tieto jednoduché triky im dodajú lesk

Kozmetika za drobné vyživí vaše vlasy. Skutočná vitamínová bomba

The post Upečiem pusinky z bielkov, žĺtky nechám a zmiešam ich s olejom. Túto masku si každý týždeň nanášam na vlasy appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie