Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

ÚPRIMNÚ SÚSTRASŤ POZOSTALÝM

  ČIERNY DEŇ Dnes vyhasli v Senci tri životy. Jeden pri havárii auta s bicyklom a dva vo vode na Slnečných jazerách. Jedna z obetí si mohla ešte užívať dôchodok a druhým dvom sa práve otvárali dvere do života dospelých, mohli ich čakať najkrajšie roky života. Vedenie mesta vyjadruje úprimnú sústrasť pozostalým. Všetkých účastníkov verejnej […]
Menej ako 1 min. min.

 

ČIERNY DEŇ

Dnes vyhasli v Senci tri životy. Jeden pri havárii auta s bicyklom a dva vo vode na Slnečných jazerách. Jedna z obetí si mohla ešte užívať dôchodok a druhým dvom sa práve otvárali dvere do života dospelých, mohli ich čakať najkrajšie roky života.

Vedenie mesta vyjadruje úprimnú sústrasť pozostalým.

Všetkých účastníkov verejnej premávky prosíme, aby dodržiavali dopravné predpisy, všímali si ostatných a boli k sebe navzájom ohľaduplní. Sekunda nepozornosti môže spôsobiť tragédiu.

Všetkých, ktorí sa chystáte k vode, či už v našom meste alebo na dovolenkách, prosíme, aby ste dodržiavali bezpečnostné pravidlá správania sa pri vode a aby ste najmä dávali pozor na deti. Voda je dobrý sluha, ale veľmi nebezpečný pán najmä počas horúčav.

Všetkých na sociálnych sieťach prosíme, aby rešpektovali súkromie zosnulých a ich blízkych a nekomentovali zbytočne ani príspevky k tejto téme. Aj takto si uctime ich pamiatku.

A tiež prosíme, neverte všetkému, čo sa v rôznych príspevkoch píše, veľa z toho vôbec nie je pravda. Od okolností týchto nehôd, po príjazd sanitky a podobne. Všetko podrobne prešetria tí, ktorí na to majú kompetenciu. “Zaručené informácie” na sociálnych sieťach obetiam životy nevrátia.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie