Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Úrady na španielskom Tenerife odvolali pátranie po nezvestnom britskom mladíkovi, vyšetrovanie však pokračuje

Španielske úrady v nedeľu oznámili, že odvolali pátranie po britskom tínedžerovi Jayovi Slaterovi, ktorý je od 17. júna nezvestný na kanárskom ostrove Tenerife. Prípad je však stále otvorený, informuje agentúra Reuters a britská spravodajská stanica BBC. Slater sa na Tenerife stratil počas dovolenky s kamarátmi. Naposledy sa ohlásil z hôr v okolí turistami vyhľadávanej dedinky Masca na severozápade ostrova. […]
Menej ako 1 min. min.

Španielske úrady v nedeľu oznámili, že odvolali pátranie po britskom tínedžerovi Jayovi Slaterovi, ktorý je od 17. júna nezvestný na kanárskom ostrove Tenerife. Prípad je však stále otvorený, informuje agentúra Reuters a britská spravodajská stanica BBC.

Slater sa na Tenerife stratil počas dovolenky s kamarátmi. Naposledy sa ohlásil z hôr v okolí turistami vyhľadávanej dedinky Masca na severozápade ostrova. Kamarátom vtedy povedal, že sa stratil, je smädný a jeho telefón je takmer vybitý.

Argentínsky prezident Milei sa odmieta ospravedlniť Lulovi. Je to vraj “ľavičiarik s nafúknutým egom”

“Pátracia akcia už nie je aktívna, ale prípad je stále otvorený a existuje niekoľko vyšetrovacích línií,” uviedla hovorkyňa španielskej Civilnej gardy.

Do pátracej akcie v náročnom horskom teréne v národnom parku Rural de Teno v západnej časti ostrova sa zapojili desiatky policajtov, záchranárov a hasičov za pomoci pátracích psov, dronov a helikoptér. Pomáhali aj dobrovoľníci.

“Pátranie prebiehalo mnoho dní, pretože ide o ťažko prístupnú skalnatú oblasť,” dodala hovorkyňa.

Slater sa ešte 16. júna zúčastnil s kamarátmi na hudobnom festivale v rušnej dovolenkovej oblasti Playa de las Americas na juhu Tenerife. Následne s dvoma Britmi, ktorých spoznal na festivale, odcestoval v noci do Mascy.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie