Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Urobila som „nechty z morského skla“. Za pár dní sa stali hitom. Môj manžel sa prvýkrát vyjadril k mojim nechtom

22.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Juta). Módne nechty na jar by mali ladiť s počasím okolo nás. S odchodom zimy sa oplatí vniesť trochu farieb nielen do svojho života, ale aj do štýlu manikúry. Odvážne sa pustite do „nechtov z morského skla“ a nebudete ľutovať. Vyskúšajte odvážne „nechty z morského skla“.Foto: shutterstock/Juta Rok 2024 […]
Menej ako 1 min. min.

22.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Juta).

Módne nechty na jar by mali ladiť s počasím okolo nás. S odchodom zimy sa oplatí vniesť trochu farieb nielen do svojho života, ale aj do štýlu manikúry. Odvážne sa pustite do „nechtov z morského skla“ a nebudete ľutovať.

Vyskúšajte odvážne „nechty z morského skla“.
Foto: shutterstock/Juta

Rok 2024 otvoril éru ďalších trendov vo svete krásy. Už sa objavili štýly v duchu „tichého luxusu“, „ženy mafie“ alebo „čistého dievčaťa“. Teraz prišiel čas na „mermaid core“. Svieža manikúra je jednou z vecí, o ktoré sa ženy snažia pravidelne starať. Veď ruky sú akousi našou vizitkou.

Nechtoví štylisti sa predbiehajú vo vytváraní nových trendov, ktorými potešia svoje klientky. Niektorí sa už roky zameriavajú na klasiku, iní často robia ústupky. Ak sa nebojíte odvážnej manikúry, pri najbližšej návšteve salónu sa oplatí dať šancu „nechtom z morského skla“.

Módne nechty na jar 2024. Morská manikúra alebo „nechty z morského skla“ ovládnu trendy

Nechty imitujúce morské sklo alebo „nechty z morského skla“ sú presne také, ako znejú. Ide o polopriehľadnú manikúru v chladných tónoch s matným povrchom ako kúsky morských pokladov, ktoré plávajú na vlnách. Dodávajú atmosféru oeánu a pocit mora, aj keď nemáte prístup k moru. Technika maľovania nechtov umožňuje vytvoriť matný alebo polomatný povrch pomocou niekoľkých pohybov štetca. Ideálne farby na vytvorenie morských nechtov sú: modrá, tyrkysová, mätová, zelená alebo tmavo modrá.

Nechty na jar 2024. Inšpirácie, ktoré sa oplatí si zapísať pred návštevou nechtového štúdia

Nechty s efektom morského skla budú ideálne na jarnú a letnú manikúru. Vyčnievajú z populárnych trendov ako „baby boomer“ a olivovo zelená manikúra. Navyše majú obrovskú výhodu, pretože si ich môžete jednoducho vyrobiť svojpomocne a prispôsobiť podľa seba akýmikoľvek odtieňmi, ktoré sa vám páčia. Samotná manikúra môže vyvolať spomienky na šťastnú dovolenku alebo pocit pokoja. Nie nadarmo sa trend manikúry „nechty z morského skla“ vracia takmer každý rok.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tieto módne nechty zosadili z trónu zmyselnú červenú. Odkazujú na „zlato severu“. Luxusné a elegantné

Ohúrte nimi svojich známych! „Čipkované nechty“ sú symbolom luxusu a elegancie. Ideálne pre elegantné ženy

The post Urobila som „nechty z morského skla“. Za pár dní sa stali hitom. Môj manžel sa prvýkrát vyjadril k mojim nechtom appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie