Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

“Urobme Európu opäť veľkou!… Čoskoro nás bude v Európskom parlamente veľa a bude čas začať s preorientovaním Európskej únie” – Orbán, Le Pen, Meloni na veľkom vlasteneckom zhromaždení v Španielsku

Niekoľko konzervatívnych lídrov a politikov sa v nedeľu zišlo v Madride na politickom summite, ktorý španielska národná konzervatívna strana VOX nazvala “veľkým vlasteneckým dohovorom” pred voľbami do Európskej únie (EÚ). Zábery ukazujú, ako sa na podujatí zúčastňujú politici vrátane predsedníčky Národného zhromaždenia Marine Le Penovej, talianskej premiérky Giorgie Meloniovej, argentínskeho prezidenta Javiera Mileia a maďarského […]
Menej ako 1 min. min.

Niekoľko konzervatívnych lídrov a politikov sa v nedeľu zišlo v Madride na politickom summite, ktorý španielska národná konzervatívna strana VOX nazvala “veľkým vlasteneckým dohovorom” pred voľbami do Európskej únie (EÚ).

Zábery ukazujú, ako sa na podujatí zúčastňujú politici vrátane predsedníčky Národného zhromaždenia Marine Le Penovej, talianskej premiérky Giorgie Meloniovej, argentínskeho prezidenta Javiera Mileia a maďarského premiéra Viktora Orbána.

Orbán, ktorý poslal videoodkaz, povedal: “Musíme pomôcť našim ľuďom, aby mali deti, chrániť španielske poľnohospodárstvo, aby mali budúcnosť”, a dodal, že “potrebujeme veľa bojovníkov a vlastencov v celej Európe” a “urobme Európu opäť veľkou!”.

“Dúfam, že čoskoro nás bude v Európskom parlamente veľa a nastane čas začať preorientovávať Európsku úniu. Podľa jednoduchých a univerzálnych princípov. Európa musí chrániť svojich ľudí a národy,” povedala Le Penová.

Meloniová, ktorá sa objavila aj prostredníctvom videa, počas svojho príhovoru vyzvala lídrov, aby bránili európskych poľnohospodárov, priemysel a podniky a znovu získali “hrdosť” na históriu a identitu Európy. “Budeme naďalej dôrazne odmietať všetky pokusy popierať alebo vymazať naše kultúrne korene, počnúc našimi kresťanskými koreňmi,” vyhlásila.

Medzitým Milei ostro kritizovala koncept socializmu a tvrdila, že je to “ekonomické, sociálne a kultúrne zlyhanie” a vyzvala politikov, aby bránili hodnoty, ktoré “urobili Západ veľkým”. “Pôjdem príkladom a ukážem svetu, že vláda s našimi myšlienkami môže uspieť. Kroky, ktoré naša vláda podnikne v Argentíne, budú svedectvom a kázaním kapitalistickej paradigmy slobodného podnikania. Ale nebudú zázrakom, ale nevyhnutným dôsledkom služieb správnych myšlienok, pretože sloboda je jedinou možnou cestou k prosperite,” uviedol.

Podľa médií líder strany Vox Santiago Abascal využil podujatie na to, aby vyzval rovnako zmýšľajúce skupiny na celom svete, aby sa zjednotili a prekonali hrozbu, ktorú predstavujú ľavičiari.

Príspevok “Urobme Európu opäť veľkou!… Čoskoro nás bude v Európskom parlamente veľa a bude čas začať s preorientovaním Európskej únie” – Orbán, Le Pen, Meloni na veľkom vlasteneckom zhromaždení v Španielsku je zobrazený ako prvý na tvotv.sk.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie