Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Urobte to hneď po vstupe do hotelovej izby. Neskôr už bude neskoro. „Zakaždým“

1.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/Dragon Images). Aké sú najlepšie cestovateľské triky, o ktorých by ste mali vedieť? Letuška Esther sa na TikToku podelila o niektoré z bezpečnostných opatrení, ktoré dodržiava, keď cestuje sama. Všetko, čo potrebujete, je fľaša vody. Aké sú najlepšie cestovateľské triky, o ktorých by ste mali vedieť? Letuška Esther sa […]
Menej ako 1 min. min.

1.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/Dragon Images).

Aké sú najlepšie cestovateľské triky, o ktorých by ste mali vedieť? Letuška Esther sa na TikToku podelila o niektoré z bezpečnostných opatrení, ktoré dodržiava, keď cestuje sama. Všetko, čo potrebujete, je fľaša vody.

Aké sú najlepšie cestovateľské triky, o ktorých by ste mali vedieť? Letuška Esther sa na TikToku podelila o niektoré z bezpečnostných opatrení
Foto: shutterstock.com/Dragon Images

Sezóna dovolenkových ciest sa rýchlo blíži. Niektorí sa už vydali na dlho očakávanú dovolenku, iní už plánujú balenie a prepravu. V návale organizačných záležitostí by sme nemali zabúdať na svoju bezpečnosť. Počas našich ciest na nás môžu čakať nebezpečenstvá, o ktorých ani netušíme. Treba však mať na pamäti, že vždy budú existovať potenciálne nebezpečenstvá, ktoré by nám mohli cestu prekaziť.

Užitočný trik letušky pre cestujúcich. Využijú ho najmä tí, ktorí cestujú sami.

Letuška Esther sa podelila o svoj jedinečný, ale cenný trik na TikToku. Vďaka nemu si môžete po prílete skontrolovať, či na vás v izbe nikto nečíha. Stačí, ak zoberiete fľašu s vodou a zakotúľate ju pod hotelovú posteľ. Takto si podľa letušky rýchlo overíte, že ste sami. Ak sa nevysunie na druhú stranu, môžete si byť istí, či ju niečo alebo niekto neblokuje.

Ak náhodou nemáte so sebou fľašu na vodu, technicky ju môžete nahradiť napríklad plechovkou nápoja z minibaru alebo jednou z bezplatných fliaš toaletných potrieb, ktoré dostanete. Hoci sa to môže zdať absurdné, ak cestujete sami, oplatí sa vykonať úplnú bezpečnostnú kontrolu izby.

Letuška uviedla príbeh, ktorý sa stal jednému z členov posádky. – Boli napadnutí, takže vždy, keď som išiel do izby, položil som si kufor tak, aby dvere zostali otvorené.
Foto: shutterstock/FTiare

Letuška uviedla príbeh, ktorý sa stal jednému z členov posádky. – Boli napadnutí, takže vždy, keď som išiel do izby, položil som si kufor tak, aby dvere zostali otvorené. Potom som vošla dovnútra a skontrolovala všetko, kúpeľňu, pod posteľou, v skrinkách, pod stolom a za závesmi, aby som sa uistila, že tam nikto nie je. Pred kontrolou by som do izby už nikdy nevstúpila,“ uviedla pre Express.co.uk.

Trik pre cestujúcich od letušky. Takto si zaistíte bezpečnosť počas spánku

Ďalším šikovným trikom od letušky je použitie batožiny. Všetko preto, aby nikto nemohol v noci otvoriť dvere. Letuška prezradila, že umiestnenie kufra vedľa dverí znamená, že budete upozornení, ak sa niekto pokúsi dvere otvoriť. Navyše aj samotný hluk, ktorý vydáva pohybujúca sa batožina, môže odradiť každého, kto sa pokúsi vstúpiť.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

To nie je lietadlo, to je UFO! Šialenstvo v čínskych médiách

Vojvodkyňa Kate a princ William sa pripravujú na svoju prvú zahraničnú cestu v roku 2024. Teraz sa môžu vyblázniť

The post Urobte to hneď po vstupe do hotelovej izby. Neskôr už bude neskoro. „Zakaždým“ appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie