Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

USA: Černý ilegál, který ubodal k smrti čtyřčlennou rodinu, je v záznamech veden jako běloch

V posledních letech dochází k masivnímu falšování statistik všeho druhu. Opakovaně jsem zde upozornila zejména na manipulaci se statistikami v různých evropských zemích, kde se využívá falšování například k zakrytí kriminality obohacovačů, skutečného počtu muslimů v zemi, ale i k zatajení skutečných důsledků genových injekcí. Statistiky tak neslouží k informovanosti a zisku skutečných dat, ale […]
Menej ako 1 min. min.

V posledních letech dochází k masivnímu falšování statistik všeho druhu. Opakovaně jsem zde upozornila zejména na manipulaci se statistikami v různých evropských zemích, kde se využívá falšování například k zakrytí kriminality obohacovačů, skutečného počtu muslimů v zemi, ale i k zatajení skutečných důsledků genových injekcí.

Statistiky tak neslouží k informovanosti a zisku skutečných dat, ale stále častěji k manipulaci masami a propagandě.

Například v Německu se značně manipuluje se statistikami kriminality tím způsobem, že se údajně psychicky nemocní odsouzení nedostávají do kriminálních, ale do psychiatrických statistik. To je i důvod proč je tolik vraždících obohacovačů seznáno psychicky nemocnými.

Tím se uměle snižuje jak kriminalita jako taková, tak kriminalita hostů Merkelové a Scholze.

Ze stejného důvodu dochází k rekordnímu přidělování občanství zejména v posledních několika letech. Například vraždící Syřan s německým občanstvím je ve všech statistikách veden jako „Němec.“

Také za oceánem mají snahu zastírat zejména kriminalitu některých ras, což je běžnou součástí prosazované politiky protibělošského rasismu.

V USA se ovšem opakovaně ukázalo, že falšování statistik v podobném stylu není nic výjimečného. Zde se stále častěji udávají barevní zločinci jako bílí, protože zejména v oblasti násilné kriminality už byl natolik propastný rozdíl mezi počtem černých a bílých pachatelů, že bylo nutné tato data patřičně „upravit.“

Opakovaně tak dochází k odhalování případů, kdy je černý zločinec veden ve statistikách jako  běloch. A týká se to dokonce i těch nejhorších zločinů.

Nyní média upozorňují na další takový případ.

Černošský ilegální imigrant, který byl již ve své rodné zemi Dominikánské republice hledaný za vraždu, nakonec ubodal čtyřčlennou rodinu, včetně dvou batolat v severní části státu New York.

Pak, na seznamu věznice Monroe County, byl zapsán jako „bílý“.

Policie v Irondequoitu, předměstí Rochesteru, zatkla Julia Cesara Pimentel-Soriana začátkem tohoto měsíce poté, co reagovala na požár domu z 31. srpna, kde byla nalezena vyvražděná rodina a dům byl zapálen, uvedl Daily Wire.

Náčelník Scott Peters to označil za nejodpornější zločin, který viděl za posledních 32 let. 34letý Soriano byl hledaný za vraždu v Dominikánské republice v roce 2019, nelegálně vstoupil do Portorika a při cestě do New Yorku použil falešný newyorský průkaz totožnosti.

Zástupce Brendan Hurley, mluvčí šerifa okresu Monroe, řekl Daily Wire: 

„Divize trestního soudnictví státu New York poskytuje pokyny ohledně rasových označení“, která označují „bílé“ jako „osobu mající původ v některém z původních národů Evropy, severní Afriky nebo Středního východu.“

Jako „černocha“ pak označují „osobu, která má původ v některé z černých rasových skupin v Africe“.

Zpráva Daily Wire říká, že sčítání lidu nesleduje hispánský status, takže Soriano se v demografických údajích objevuje jako bílý Američan.

Demokraté byli obviněni z manipulace se statistikami, aby zlehčovali kriminalitu ilegálů a prosazovali narativ, že „domácí terorismus bílé nadřazenosti“ je hlavní hrozbou.

V jednom případě FBI označila hispánského muže, který nazval soudce „sucharem,“ za zastánce nadřazenosti bílé rasy.

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 1 Průměrně: 5]

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie