Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

USA: Další žena, které byla jakožto nezletilé vnucena změna pohlaví, žaluje „lékaře“ za to, že ji trvale znetvořili

V „pokrokových“ státech USA je prosazována změna pohlaví již u dětí. Těm je často vsugerováno, že jsou trans, aby si posléze nechaly změnit pohlaví. Začíná to samozřejmě braním hormonů, což lehce manipulovatelného jedince ještě víc utvrdí v následném řešení: operaci. Ta samozřejmě zpravidla znamená, že se již daný jedinec nebude nadále množit, což je zřejmě […]
Menej ako 1 min. min.

V „pokrokových“ státech USA je prosazována změna pohlaví již u dětí. Těm je často vsugerováno, že jsou trans, aby si posléze nechaly změnit pohlaví. Začíná to samozřejmě braním hormonů, což lehce manipulovatelného jedince ještě víc utvrdí v následném řešení: operaci.

Ta samozřejmě zpravidla znamená, že se již daný jedinec nebude nadále množit, což je zřejmě i skutečný cíl transagendy.

V USA se aktuálně řeší mnoho žalob těch, kteří si nechali změnit pohlaví, aby záhy v dospělosti zjistili, že vlastně nejsou trans, ale pouze se nechali zmanipulovat propagandou.

S těmito příběhy by mělo být obeznámeno co nejvíc lidí, neboť pro školy byly nedávno připraveny osnovy, podle nichž se budou podobným způsobem jako v USA  indoktrinovat děti také u nás, což je ostatně také politika, kterou podporuje Brusel.

Když bylo Soren Aldaco pouhých 17 let, začala brát transgenderové hormony. Když jí bylo 19 let, podstoupila oboustrannou mastektomii, která změnila její tělo.

Aldaco, která je nyní dvaadvacetiletou studentkou Texaské univerzity v Austinu, žaluje poskytovatele zdravotní péče, kteří údajně umožnili mrzačení těla, čehož nyní lituje.

Podle deníku The Dallas Express vydal v polovině července soudce okresu Tarrant příkaz k obnovení jejích pozastavených nároků proti lékařské skupině a pracovníkovi v oblasti DFW v soudním sporu.

Soudce rozhodl, že Del Scott Perry, zdravotník a jeho zaměstnavatel, společnost Texas Health Physicians Group, budou čelit právním krokům. Aldaco tvrdila, že Perry inicioval proces podávání transgenderových hormonů, když jí bylo 17 let.

„Perry měl rozhodně nějakou agendu,“ řekla Aldaco nedávno v exkluzivním rozhovoru pro DX.

„Jeho dítě je transgender. Nemyslím si, že je někdo zlý, ale myslím si, že byl bezmyšlenkovitý, když předepisoval tyto léky, kvůli tomu rodinnému spojení, které mu dávalo klapky na oči vůči zranitelnosti ostatních dětí.“

Aldaco se potýkala s komplikacemi po operaci, riziky, která podle ní nebyla dostatečně řešena, a byl jí diagnostikován „masivní bilaterální hematom,“ který vyžadoval další lékařský zásah.

Aldaco ve své žalobě také uvedla, že zdravotníci nezvážili, jak její historie ADHD, deprese a úzkosti ovlivnila její genderovou dysforii a její touhu po drastickém řešení.

Chválila texaský zákon zakazující podávání transgenderových hormonů a další související lékařské zákroky, pokud jde o nezletilé, a řekla:

„Myslím, že zákon, který platí v Texasu, je v mnoha ohledech účinný, ale přála bych si, abychom měli standardizovanější terapeutický přístup pro tyto děti, které bojují se sladěním svého pohlaví.

Nemyslím si, že by lidé mladší 18 let měli dělat taková trvalá lékařská rozhodnutí.“

Aldaco není jediná, kdo toho lituje.

V roce 2023 podala 25letá žena ze Severní Karolíny žalobu na lékaře, kteří jí pomohli se změnou pohlaví, když jí bylo pouhých 15 let.

Prisha Mosleyová, která se zbavila tranzicismu, řekla Charliemu Kirkovi: „Slíbili mi mužskou pubertu a místo toho jsem dostala menopauzu.“

Mosleyové zůstalo znetvořené tělo, hlubší hlas, bolesti kloubů a kostí a vousy, abychom jmenovali jen několik nevratných vedlejších účinků.

V červenci 2023 oslavila Chloe Coleová své 19. narozeniny před Sněmovnou reprezentantů USA a znovu prožila svůj děsivý, život měnící zážitek s péčí „potvrzující pohlaví.“

Coleová během slyšení o péči o nezletilé prosila zákonodárce Sněmovny reprezentantů, aby ukončili změny pohlaví dětí, a podělila se o srdcervoucí podrobnosti o tom, jak byli její rodiče zmanipulováni zlověstným „genderovým specialistou“, aby ji nechali zmrzačit.

Tim Walz, kandidát na viceprezidenta Kamaly Harrisové, však zapracoval na tom, aby byl tento typ znetvořujícího, život měnícího rozhodnutí dětem ještě přístupnější.

Walz podepsal zákon HF 146, nazývaný také Trans Refuge Bill, který z Minnesoty činí „útočiště“ pro děti, které hledají léčbu potvrzující pohlaví. Umožňuje také státu, aby dočasně převzal nouzovou jurisdikci nad dítětem, které není schopno získat léčbu potvrzující pohlaví, například když rodiče takové zacházení neschvalují.

Umožňuje státu dočasně nouzově pečovat o nezletilé osoby, které cestují do Minnesoty za účelem léčby potvrzující pohlaví a zakazuje vymáhání předvolání a žádostí o vydání z jiných států, pokud žádost souvisí se zákazem zacházení potvrzujícího pohlaví ze strany žádajícího státu.

Umíte-li anglicky, můžete si výpověď Soren Aldaco poslechnout níže:

 

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 0 Průměrně: 0]

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie