Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

USA sa nesmú uspokojiť s „druhým miestom“ v kryptopriemysle

V posledných dňoch sa objavili správy, že bývalý prezident Spojených štátov Donald Trump vyjadril svoju podporu pre kryptomenový priemysel a zdôraznil, že USA by mali byť lídrom v tejto oblasti. Toto vyhlásenie bolo urobené pred jeho prejavom na Národnom konvente Libertariánov vo Washingtone, D.C. Trumpova pozitívna rétorika voči kryptomenám a jeho nedávne kroky, ako je […]
Menej ako 1 min. min.

V posledných dňoch sa objavili správy, že bývalý prezident Spojených štátov Donald Trump vyjadril svoju podporu pre kryptomenový priemysel a zdôraznil, že USA by mali byť lídrom v tejto oblasti. Toto vyhlásenie bolo urobené pred jeho prejavom na Národnom konvente Libertariánov vo Washingtone, D.C.

Trumpova pozitívna rétorika voči kryptomenám a jeho nedávne kroky, ako je prijímanie kryptomenových darov pre jeho prezidentskú kampaň, naznačujú zmenu v jeho postoji oproti predchádzajúcim vyjadreniam. V roku 2021 označil Bitcoin za „podvod proti doláru“, ale teraz sa zdá, že sa snaží získať podporu voličov, ktorí sú naklonení kryptomenám.

Tento obrat prichádza v čase, keď sa kryptomenový priemysel stáva čoraz významnejším hráčom v globálnej ekonomike a politike. Trumpove vyhlásenia môžu mať vplyv na to, ako sa USA postavia k regulácii a adopcii kryptomien v budúcnosti. Jeho komentáre tiež naznačujú, že kryptomeny by mohli hrať dôležitú úlohu v nadchádzajúcich prezidentských voľbách v roku 2024.

Je zaujímavé sledovať, ako sa postoj politických lídrov k kryptomenám mení a ako to ovplyvní budúci vývoj tohto rýchlo sa rozvíjajúceho odvetvia. Bude USA naozaj lídrom v kryptopriemysle, alebo sa uspokojí s „druhým miestom“? Čas ukáže, ale jedno je isté – diskusia o kryptomenách a ich mieste v spoločnosti je teraz viac aktuálna než kedykoľvek predtým.

Zdroj: CoinDesk

Príspevok USA sa nesmú uspokojiť s „druhým miestom“ v kryptopriemysle je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie