Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Usnul s pivem při hokeji a málem uhořel. Fanouška z Ostravy zachránili na poslední chvíli

Hokej ho málem připravil o život, a to nestrávil ani vteřinu na ledě. Při sledování zápasu, který běžel v televizi, totiž usnul a v bytě mezitím vypukl požár. Sousedé přivolali hasiče, nejblíže však byli hlídkující policisté. ČTĚTE TAKÉ: Tragédie v Německu: Při požáru zemřeli tři lidé. Z domu nebylo úniku, policie nevylučuje úmysl „V televizi měl […]
Menej ako 1 min. min.

Hokej ho málem připravil o život, a to nestrávil ani vteřinu na ledě. Při sledování zápasu, který běžel v televizi, totiž usnul a v bytě mezitím vypukl požár. Sousedé přivolali hasiče, nejblíže však byli hlídkující policisté.

ČTĚTE TAKÉ: Tragédie v Německu: Při požáru zemřeli tři lidé. Z domu nebylo úniku, policie nevylučuje úmysl

„V televizi měl puštěný zápas mistrovství světa. Ani netuším, kdo hrál, to jsem vůbec neměl čas zjišťovat,“ řekl CNN Prima NEWS Tomáš Herudek, jeden ze zasahujících policistů.

Podle času požáru vyplývá, že na ledě zrovna sváděli boj hokejisté Kanady a Rakouska. A nuda to nebyla, naopak. Rakouští outsideři nasázeli obhájcům zlata pět gólů za sebou. Hokejový fanda z Ostravy teď asi lituje, že na něj přišla dřímota a tento zápas neviděl.

Na druhou stranu je určitě vděčný, že ho ze zadýmeného bytu včas vysvobodili policisté a hořící kastrol sundali ze sporáku. Hasiči a policisté doufají, že u dalších hokejových zápasů už nikdo neusne. Jinak hrozí, že budou mít zase práci.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Lamborghini za 11 milionů v Praze zapálil žhář. Problém byl zřejmě v ukrajinských barvách vozu

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie