Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Úspech budete mať na dosah ruky. Tri znamenia zverokruhu čaká špeciálny čas

26.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Ground Picture). Májový spln alebo kvetinový mesiac sa na nočnej oblohe objavil už 23. mája. Spln je v astrológii vždy dôležitým momentom, pretože vtedy najsilnejšie pociťujeme silu Mesiaca, ktorý je zodpovedný za naše emócie a tajné túžby. Pri tomto májovom splne energiu zemského satelitu naplno pociťovali najmä tri znamenia […]
Menej ako 1 min. min.

26.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Ground Picture).

Májový spln alebo kvetinový mesiac sa na nočnej oblohe objavil už 23. mája. Spln je v astrológii vždy dôležitým momentom, pretože vtedy najsilnejšie pociťujeme silu Mesiaca, ktorý je zodpovedný za naše emócie a tajné túžby. Pri tomto májovom splne energiu zemského satelitu naplno pociťovali najmä tri znamenia zverokruhu.

Čo priniesol kvetný spln v máji? 
Foto: shutterstock/Ground Picture

Májový spln alebo kvetinový mesiac. Nazýva sa tak z určitého dôvodu

Kvetinový mesiac alebo názov májového splnu bol prvýkrát uverejnený pravdepodobne v 30. rokoch 20. storočia v časopise The Old Farmer’s Almanac. Boli to noviny, v ktorých si pestovatelia pôdy mohli overiť fázy mesiaca v blízkej budúcnosti, predpovede počasia, tabuľky výsadby alebo tabuľky kvitnutia.

Uvádza sa tiež, že niektoré severné indiánske kmene označovali májový spln ako „mesiac pučiacich listov“ na oslavu novej jari, kvetov. Niektorí ho dokonca nazývali „mesiac výsadby“, pretože označoval čas na siatie semien pre nadchádzajúcu poľnohospodársku sezónu.

Hoci spln v tomto aspekte súvisí s pestovaním plodín a zberom úrody, v astrológii má Mesiac a jeho fázy vplyv nielen na prírodu, ale aj na konkrétnych ľudí narodených v daných znameniach zverokruhu.

Strelec. Ohnivá sila naplní túto plnosť

Májový spln bol v znamení Strelca. Ohniví Strelci preto túto fázu Mesiaca pociťovali obzvlášť silno. Pre narodených v tomto znamení to bol čas akcie. Moc je na strane Strelcov a budúcnosť leží v ich rukách.

Ľudia v znamení Strelca budú stredobodom pozornosti. Dôležitý osobný alebo profesionálny cieľ, na ktorom Strelci pracovali posledných šesť mesiacov alebo dlhšie, môže byť teraz na dosah.

Realizácia tohto cieľa by však nemala prebiehať v ohnivej energii, ale s pokojom. To je pre Strelcov najväčšia výzva, aby sa do tejto plnosti nenechali uniesť emóciami.

Májový spln patrí Strelcom, Baranom a Levom.
Foto: shutterstock/Maria Markevich

Baran by sa mal zamerať na vyriešenie problémov z minulosti, aby sa mohol posunúť ďalej

Baran, v ktorého znamení je prítomný aj oheň, pocíti túto plnosť na viacerých úrovniach. Baran by sa mal pripraviť na príchod nového, ale len pod podmienkou, že vyrieši minulosť.

Tentoraz sa Baran bude musieť zamyslieť nad budúcnosťou a odpovedať na niektoré otázky, ktoré sú pre neho ťažké. Keď to urobí, môže sa cítiť povzbudený zmeniť svoje zvyky a vydať sa novým smerom. Mohla by to byť príležitosť vycestovať ďaleko, vyčistiť kontakty s blízkymi alebo začať novú prácu.

V okolí Leva bude kvitnúť láska

Tento májový spln prebiehal v znamení lásky, vzťahov a rodiny. Tí narodení v znamení Leva, ktorí už majú rodiny, by s nimi mali tráviť čo najviac času, čo sa im v budúcnosti vyplatí.

A tí Levy, ktorí sú zatiaľ slobodní, sa môžu tešiť na ohnivý zvrat! Romantika, randenie a dvorenie môžu byť teraz mimoriadne príjemné. Pre Leva láska jednoducho kvitne všade naokolo a Lev, ktorý je rád stredobodom pozornosti, očarí každého.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Prudký nárast peňazí v júni? Tieto znamenia zverokruhu môžu počítať s extra prevodom

Horoskop hovorí o „veľkom šťastí“. Prospeje najmä jednému znameniu zverokruhu

The post Úspech budete mať na dosah ruky. Tri znamenia zverokruhu čaká špeciálny čas appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie