Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Úspečný druhý ročník jarnej kamarátskej opekačky v Spišskej Belej

Uplynulé sobotné popoludnie sa v priestore denného centra v Strážkach nieslo v duchu priateľskej atmosféry, chutného jedla a spoločne strávených chvíľ. Druhý ročník jarnej kamarátskej opekačky priniesol do tohto miesta opäť veľa radosti a súdržnosti. Napriek nepriaznivým predpovediam počasia sa podujatie konalo bez problémov. Stretnutie pri ohnisku a opekanie špekáčikov, či ochutnávanie nových jedál sa […]
Menej ako 1 min. min.

Uplynulé sobotné popoludnie sa v priestore denného centra v Strážkach nieslo v duchu priateľskej atmosféry, chutného jedla a spoločne strávených chvíľ. Druhý ročník jarnej kamarátskej opekačky priniesol do tohto miesta opäť veľa radosti a súdržnosti.

Napriek nepriaznivým predpovediam počasia sa podujatie konalo bez problémov. Stretnutie pri ohnisku a opekanie špekáčikov, či ochutnávanie nových jedál sa stalo zdrojom zábavy a dobrej nálady pre všetkých návštevníkov.

Ako informuje mesto Spišská Belá, zámerom podujatia bolo spojiť komunitu v meste po dlhej zime a stráviť spoločné chvíle na čerstvom vzduchu. Deti, mladí, rodičia a seniori mali príležitosť užiť si deň plný aktivít a jedla.

Podujatie pripravilo viac ako 10 organizácií z rôznych oblastí. Viac než 50 dobrovoľníkov venovalo svoj voľný čas, aby naplánovalo a pripravilo toto popoludnie. DOBROVOĽNÍCI, ktorí prispeli svojou prácou, boli kľúčom k úspechu tohto podujatia.

Ľubo Šmindák a jeho tím pripravili množstvo jedál pre návštevníkov. V ponuke boli nielen opekané špekáčiky, ale aj palacinky s jahodami, domácou šľahačkou, popcorn a cukrová vata.

Deti si užívali rôzne športové aktivity a hry, vrátane mega binga, sumo oblekov a mega jenga veže. Pre dospelých a deti boli pripravené strelecké stanovištia a ukážka hasičskej techniky, ktorú zabezpečili hasiči z Dobrovoľného hasičského zboru zo Spišskej Belej.

Počas tohto ročníka sa slávnostne otvorilo komunitné ohnisko s lavičkami v blízkosti denného centra. Toto nové miesto bude slúžiť pre ďalšie kamarátske alebo susedské opekačky.

Podujatie sa podarilo zrealizovať vďaka vašim dobrovoľným príspevkom a úsiliu organizátorov a dobrovoľníkov. Ďakujeme všetkým sponzorom, mestu Spišská Belá za poskytnutie priestorov, materiálnu a technickú podporu, ako aj podnikom, firmám a jednotlivcom za finančné a materiálne dary.

Tento druhý ročník jarnej kamarátskej opekačky bol opäť úspešný. Podarilo sa vyzbierať takmer 400 eur, ktoré budú použité na verejnoprospešný účel. Ďakujeme všetkým za účasť a podporu. Veríme, že ste si tento deň užili a tešíme sa na ďalší ročník!

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie