Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Útoky demokratov proti Jill Stein ukazujú, do akej miery sú zúfalí

Jedným zo scenárov je, že posledné razie FBI a náhle útoky demokratov proti Jill Stein majú poskytnúť falošnú dôveryhodnosť ďalšej konšpiračnej teórii Russiagate o diskreditácii Trumpovho vedenia „príliš veľkého na to, aby falšoval“ v prípade, že vyhrá. Demokrati sa zrazu zamerali na líderku Strany zelených Jill Stein v najnovšom znamení, že začínajú byť zúfalí. Väčšina […]
Menej ako 1 min. min.

Jedným zo scenárov je, že posledné razie FBI a náhle útoky demokratov proti Jill Stein majú poskytnúť falošnú dôveryhodnosť ďalšej konšpiračnej teórii Russiagate o diskreditácii Trumpovho vedenia „príliš veľkého na to, aby falšoval“ v prípade, že vyhrá.

Demokrati sa zrazu zamerali na líderku Strany zelených Jill Stein v najnovšom znamení, že začínajú byť zúfalí. Väčšina prieskumov predtým tvrdila, že Kamala vedie Trumpa, ale cynici mali podozrenie, že to všetko bolo súčasťou straníckej korunovácie ich nového kandidáta po tom, čo Biden vypadol. Pravda teraz vychádza na povrch po tom, čo sa dokonca aj prodemokratický Newsweek cítil nútený napísať na titulok nedávny článok o tom, ako „ Kamala Harrisová vedie nad Trumpom, že je „stále prerušovaná“ – prieskum “, aby si zachoval určitú dôveryhodnosť.

Tri faktory pôsobili proti jej falošnému vedeniu a nevyhnutne ho odhalili ako podvodné: Američania nezabudli, ako Trump toto leto zázračne prežil pokus o atentát; podporili ho vplyvní bývalí demokrati RFK Tulsi Gabbardová ; a rozhovor Kamaly pre CNN bol katastrofálny . Prvý z nich dokonca inšpiroval celoživotného demokrata Marka Zuckerberga k tomu, aby chválil Trumpa ako „ zákerného “; RFK a Tulsi ovládajú medzi disidentskými ľavičiarmi veľkú moc ; a Američania si spomenuli, aká nešikovná je Kamala.

Súhra týchto vyššie uvedených faktorov je zodpovedná za to, že demokrati zrazu zaútočili na Steinovú, napriek tomu, že to doteraz odďaľovali zo strachu, že by jej to poskytlo bezplatnú publicitu. Trumpov skutočný náskok (tj nie zmanipulovaný prieskum verejnej mienky vydaný demokratickými výrezmi) už môže byť „príliš veľký na manipuláciu“ alebo sa k tejto úrovni rýchlo približuje. Stein by tiež mohol opäť odobrať hlasy nespokojným ľavičiarom a viesť tak k tomu, že opäť získa prezidentské kreslo, čo je najhoršia nočná mora demokratov.

Ukázalo sa, že nie sú schopní účinne čeliť trom faktorom pôsobiacim proti falošnému vedeniu Kamaly, takže ich záložným plánom je zaútočiť na Steina ako AOC a hovorca DNC Matt Corridoni to začal robiť začiatkom tohto týždňa. Prvá tvrdila , že to „nemyslí vážne“, „nie je autentická“ a „len dravá“ v tom zmysle, že môže demokratom vziať dostatok hlasov na to, aby niečo zmenila, zatiaľ čo tá druhá ju očiernila ako „užitočného idiota pre Rusko“. ktorých „kandidatúra spoilerov“ môže pomôcť Trumpovi vyhrať.

Ani jeden z nich by neprekročil Rubikon, nieto v rovnakom čase a nehovoriac o ich vplyvných úlohách v strane, keby si nemysleli (alebo im to možno nepovedala stranícka elita), že očakávané výhody prevažujú nad predvídateľnými škodami. Poskytujú jej bezplatnú publicitu, čo by mohlo ešte viac posilniť jej myšlienky medzi disidentskými ľavicovými stúpencami a viesť tak k tomu, že od demokratov odoberie viac hlasov, no s cieľom v konečnom dôsledku odstrašiť aj niektorých jej priaznivcov.

Faktom však je, že tí, ktorí podporujú Steinovú, už poznajú tieto dva príbehy o informačnej vojne proti nej, ale je im to jedno, pretože svoj hlas za ňu považujú za formu protestu proti demokratom a politickému systému USA. široko. Nenechajú sa preto vystrašiť, ako to očakávajú AOC a Corridoni, ale títo dvaja môžu mať pri útoku na mysli postranný motív, alebo aspoň tí, ktorí im to mohli povedať, mohli mať takéto úmysly.

Koncom minulého mesiaca v tejto analýze tu bolo vysvetlené, prečo „Zásah ministerstva spravodlivosti proti americkým pobočkám ruských médií je desivý“, že prebiehajú snahy vymyslieť ďalšiu konšpiračnú teóriu Russiagate na diskreditáciu Trumpovho potenciálneho víťazstva a sabotovanie jeho ďalšieho funkčného obdobia. Za týmto účelom vykonala FBI raziu v domoch Scotta Rittera a Dimitriho Simesa a nemenované administratívne zdroje povedali New York Times, že pod touto zámienkou môže byť čoskoro prepadnutých viac ľudí.

Vyššie uvedená analýza dospela k záveru, že „skutočný náskok [Trumpa] by mohol viesť k víťazstvu, ktoré je „príliš veľké na to, aby ho bolo možné vybaviť“, ak zostane na správnej ceste, a preto je potrebné preventívne pripraviť záložný plán“, ktorý by mohli doplniť útoky demokratov Stein. aby pútavejšie vymysleli svoj príbeh. Treba spomenúť, že tieto útoky nasledovali po tom, čo oznámila , že sa zúčastní zhromaždení na podporu Uhuru 3, o ktorej prípadu podobnému Russiagate sa čitatelia môžu dozvedieť viac od jedného z nich tu .

Vlákna rozprávania ešte musia byť explicitne prepojené, ale jedným zo scenárov je, že posledné razie FBI a náhle útoky demokratov proti Steinovi majú poskytnúť falošnú dôveryhodnosť ďalšej konšpiračnej teórii Russiagate na diskreditáciu Trumpovho vedenia „príliš veľkého na to, aby falšoval“. prípade, že vyhrá. Razie FBI to nedokážu samy o sebe, ani útoky demokratov proti Steinovi, preto je potrebné ich spárovať a možno do tohto mixu zahrnúť ďalší nadchádzajúci, no zatiaľ neznámy prvok.

Koniec koncov, už bolo vysvetlené, ako jej útoky demokratov proti Steinovej poskytnú iba jej bezplatnú publicitu a riskujú, že viac disidentských ľavičiarov prebehne zo svojej strany na jej stranu, ale tento výklad všetko pretvára tým, že umožňuje demokratom zvaliť všetko na Rusko. Jej verejná podpora Uhuru 3 spojená s najnovšími útokmi proti nej a nájazdmi FBI by sa mohla spojiť, aby bol remixovaný scenár Russiagate dôveryhodnejší pre väčšiu časť populácie ako ten prvý.

Ak je Trumpov náskok „príliš veľký na manipuláciu“, ako sa tvrdilo v tejto analýze, mohlo by to tak už byť alebo sa k tejto úrovni rýchlo približuje, potom by záložným plánom demokratov mohlo byť vytvoriť tento príbeh ako posledné pokusy ovplyvniť niektorých voličov. nevoliť ho, alebo aspoň kým sa všetko „nevyšetrí“. Stein bude mať nejaké percento hlasov, ako to robí vždy, keď bude kandidovať, a ak je Trumpov náskok „príliš veľký na to, aby sa dal zmanipulovať“, potom je logické pripisovať jej „spoiler vote“ „ruskému vplyvu“.

Aby bolo jasné, Stein a všetci ostatní kandidáti tretích strán majú právo kandidovať na prezidenta, a to by sa nemalo zdiskreditovať. O kyslých demokratoch je však známe, že sa uchyľujú k tým najšpinavším trikom, aby pošpinili svojich oponentov namiesto toho, aby svoje volebné prehry brali športovo. Obviňovanie Trumpovho potenciálneho návratu do úradu na „Ruskom podporovaného Steina“ a spoliehanie sa na „dôkazy“ získané z razií FBI na americké pobočky ruských médií, prípad Uhuru 3 a čokoľvek iné, čo je preto možné.

Zostáva zistiť, či sú tieto vlákna explicitne prepojené tou stranou alebo nie, a vždy existuje šanca, že sa ich elita z akéhokoľvek dôvodu rozhodne, že do toho nepôjde, ale stále je to dosť pravdepodobné na to, aby to bolo brané vážne, a preto Američania by mali byť v strehu. S blížiacim sa dňom volieb a rastúcim náskokom Trumpa pred Kamalou alebo jej prekĺzaním, ako by to niektoré mainstreamové médiá mohli sformulovať tak, aby si zachovali určitú dôveryhodnosť, budú demokrati zúfalejší ako kedykoľvek predtým.

Andrew Korybko

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie