Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Už nie bob. Práve teraz milujú hviezdy tento účes

26.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Snímka obrazovky instagram/margotrobbieess). Premýšľate, aký krátky účes si vybrať na leto? Ak chcete, aby vaše vlasy vyzerali ľahšie, mali by ste určite ísť na „clavi cut“. Hollywoodske hviezdy tento strih milujú. Hodí sa ku každému stylingu a rýchlo sa upravuje. Margot Robbie sa rozhodla pre módny účes „clavi cut“. […]
Menej ako 1 min. min.

26.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Snímka obrazovky instagram/margotrobbieess).

Premýšľate, aký krátky účes si vybrať na leto? Ak chcete, aby vaše vlasy vyzerali ľahšie, mali by ste určite ísť na „clavi cut“. Hollywoodske hviezdy tento strih milujú. Hodí sa ku každému stylingu a rýchlo sa upravuje.

Margot Robbie sa rozhodla pre módny účes „clavi cut“. Premýšľate, aký krátky účes si vybrať na leto?
Foto: Snímka obrazovky instagram/margotrobbieess

Pred príchodom leta sa oplatí staviť na metamorfózu a dať si ostrihať dlhé, ťažké vlasy. Doteraz v salónoch dominoval klasický bob, ktorý však pomaly nahrádza novšia verzia. Túto sezónu je veľmi v móde „clavi cut“, ktorý si už obľúbili aj celebrity. V súčasnosti triumfuje na sociálnych sieťach.

Účes „clavi cut“ nahrádza účes bob. Ako tento strih vyzerá

Bob je v roku 2024 mimoriadne módny účes. Toto leto bude kraľovať trochu iná verzia klasického strihu, „clavi cut“. Jeho názov pochádza z anglického slova „clavicle“, čo znamená „kľúčna kosť“. Následne môžeme hádať, že strih sa robí na dĺžku tejto časť tela.

Ako vidíte, „clavi cut“ je jemný strih, ktorý je vhodný pre dámy, ktoré chcú mierne skrátiť svoje pramene. Skrátenie vlasov po kľúčnu kosť umožňuje ich úpravu podľa želania. Okrem toho vyzerá skvele s každodenným oblečením aj elegantnými štýlmi.

Hollywoodske hviezdy v „clavi cut“. Ako si mám upraviť vlasy

Je dobré opýtať sa kaderníka, ktorý strih bude vyhovovať vašim črtám tváre a tvaru hlavy. Odborníkovi môžeme ukázať príklady účesov hollywoodskych hviezd „clavi cut“. Slávne osobnosti sa pre tento strih rozhodli už skôr.

Modelka Rosie Huntington Whiteley mala dlhý čas vlasy po kľúčnu kosť, ktoré si upravovala rôznymi spôsobmi. Rozhodla sa pre vrstvený, vzadu kratší „clavi cut“ a jemne zvlnené pramene. Podobný účes nosí aj Margot Robbie, ktorá vyzerá veľmi elegantne. Selena Gomez si tiež skrátila vlasy na túto dĺžku. Rozhodla sa pre veľmi prirodzený „clavi“ strih a pramene nechala neupravené. Na jednom videu ju však je vidno s ofinou, ktorá tomuto módnemu účesu dodáva úplne nový nádych.

Ako vidíte, tento módny strih je veľmi univerzálny. Vlasy si môžete buď narovnať alebo natočiť, alebo sa rozhodnúť pre verziu s ofinou. Kaderník vám s tým poradí počas stretnutia.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

3 moderné účesy pre šedivé vlasy. Aj bez farbenia si uberiete roky. Moderné a elegantné

Trendy účesy na rok 2024. Vďaka jednému strihu budú vaše vlasy vyzerať 10-krát silnejšie

The post Už nie bob. Práve teraz milujú hviezdy tento účes appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie