Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Už sa vie presný dátum, kedy odštartuje Marianna Ďurianová opäť v Markíze!

26.08.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/mariannadurianova/). Marianna Ďurianová bola dlhé roky veľmi populárnou tvárou TV Markíza. Začínala ako mladá žena pracovať v spravodajstve a rýchlo si svojou profesionalitou získala srdcia sledovateľov. Jej kariéra bola fantastická a mnohí by jej mohli závidieť. Ako blesk z jasného neba však Markízu opustila po 13 rokoch a pôsobila ako športová moderátorka na STV […]
Menej ako 1 min. min.

26.08.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/mariannadurianova/).

Marianna Ďurianová bola dlhé roky veľmi populárnou tvárou TV Markíza. Začínala ako mladá žena pracovať v spravodajstve a rýchlo si svojou profesionalitou získala srdcia sledovateľov. Jej kariéra bola fantastická a mnohí by jej mohli závidieť. Ako blesk z jasného neba však Markízu opustila po 13 rokoch a pôsobila ako športová moderátorka na STV v Góly-body-sekundy. Stala sa teda veľmi rýchlo tvárou STV.

Foto: instagram.com/mariannadurianova/

Návrat späť k bývalému chlebodarcovi

Počas leta sa začalo v médiách pošuškávať, že Marianna sa vracia späť do Markízy. Nikto celé leto úplne presne nepotvrdil, či je to pravda alebo nie. Až dodnes. Pretože už sa vie, že Marianna naozaj znova prešla do TV Markízy presne po 10 rokoch.

Stalo sa to preto, že v Markíze až dve hlásateľky odišli, a to Zlatica Švajdová Puškárová, a aj Mária Chreneková Pietrová. Zlatica odišla kvôli komplikovaným zdravotným problémom a Mária zase kvôli materskej dovolenke. Nahradiť ich teda má v hlavnom spravodajstve opäť profesionálka Marianna.

POZRITE TIEŽ AJ: Cibulková znova provokuje v Cannes!

Kedy Marianna Ďurianová začne a kto bude po jej boku?

Marianna Ďurianová začne vysielanie už 2.septembra 2024. Po jej boku sa má objaviť jej starý partner, Jaroslav Zápala. Jaroslav je s Mariannou kamarát a vyjadril sa o nej, že je skutočne profesionálka, ktorú si váži a bude rád s ňou naďalej moderovať večerné televízne noviny. Marianna je tiež spokojná, že po jej boku bude ostrieľaný Jaro Zápala, s ktorým tvoria skutočne skvelú profesionálnu dvojicu.

Pre médiá sa vyjadrili, že to bude pre nich znova perfektná príležitosť a tešia sa opätovne na spoločné moderovanie.

„S Mariannou sme v minulosti moderovali Televízne noviny, vždy bola skvelá, profesionálna. Myslím, že sme si rozumeli, aj keď sa vypli kamery. Teším sa na to!“

– povedal Jaroslav Zápala, cituje Pluska.

Druhá dvojica bude pozostávať z Patrika Švajdu a Miriam Kalisovej. Tretia dvojica pozostáva zo Zuzany Čimovoj a Viktora Vinczeho.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Známa česká misska Iveta Maurerová je vo vzťahu so ženou. Plánuje dokonca aj svadbu!

Čo sa  to deje s Petrou Vajdovou? Opäť havarovala pod vplyvom, tentoraz aj so synom!

The post Už sa vie presný dátum, kedy odštartuje Marianna Ďurianová opäť v Markíze! appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie