Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Už vôbec nie krémy alebo kúry. Victoria Beckham jedáva túto rybu každý deň. Toto je príkaz dermatológa

Bezchybná pleť a štíhla postava Victorie Beckham nie sú náhodou. Módna návrhárka prezradila, že má prekvapivý zvyk, ktorý jej odporučil jej dermatológ.
Menej ako 1 min. min.

18.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Featureflash Photo Agency instagram.com/victoriabeckham).

Bezchybná pleť a štíhla postava Victorie Beckham nie sú náhodou. Módna návrhárka prezradila, že má prekvapivý zvyk, ktorý jej odporučil jej dermatológ. Manželka Davida Beckhama už roky jedáva istú tučnú rybu.

Victoria Beckham jedáva túto rybu každý deň. Toto je príkaz dermatológa.
Foto: shutterstock/Featureflash Photo Agency instagram.com/victoriabeckham

Victoria Beckham bola vzorom pre mnohé ženy po celom svete už od čias, keď pôsobila v skupine Spice Girls. Manželka Davida Beckhama je známa tým, že dodržiava zdravý životný štýl. Pokiaľ ide o stravu, nechýba prísny cvičebný program a špecifické stravovacie návyky. Módna návrhárka sa snaží byť fyzicky aktívna a zachovať si mladistvý vzhľad.

Jej tajomstvom je okrem iného aj vyberaná strava. Ak sa chystáte na diétu, poraďte sa s dietológom. Na základe rozhovoru a príslušných testov vám špecialista pomôže zostaviť stravovací plán, ktorý bude pre telo prospešný.

Aká je diéta Victorie Beckham? Túto rybu konzumuje už 25 rokov

Manželka Davida Beckhama je známa svojou disciplínou, pokiaľ ide o zdravé stravovanie. Jedným z produktov, ktorý nemôže chýbať v jej každodennom jedálničku, je losos. V rozhovore pre The Edit módna návrhárka priznala, že ju dermatológ nabádal, aby jedla túto tučnú rybu.

„Volá sa Dr. Harold Lancer, má prax v Los Angeles a je jednoducho skvelý. Mala som veľmi problematickú pleť, kým mi neporadil jesť lososa každý deň. „Bol som veľmi prekvapený“

– vysvetlila Beckham.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Victoria Beckham (@victoriabeckham)

V podcaste „River Cafe Table 4“ David Beckham prezradil, ako vyzerá denné menu jeho manželky. Zároveň dodal, že módna návrhárka sa už 25 rokov dôsledne drží nastaveného menu.

„Odkedy ju poznám, Victoria jedla len grilované ryby a dusenú zeleninu. Výnimky robí veľmi zriedka“

– priznal Beckham.

Aké sú výhody konzumácie lososa? Vlastnosti pre pokožku a stimuláciu tvorby kolagénu

Losos obsahuje kyselinu eikozapentaénovú, omega-3 mastnú kyselinu, ktorá inhibuje matrixíny, enzýmy, ktoré môžu spôsobiť rozklad kolagénu v koži. A keď sa kolagén v pokožke rozpadne, vedie to k príznakom starnutia. Okrem toho je bohatá na vitamín D, bielkoviny, vitamíny skupiny B a biotín, ktoré sú dôležité pre antioxidanty a bunkový obrat, ktorý zabezpečuje zdravú pokožku.

Optimálna denná dávka omega-3 mastných kyselín je 500 miligramov. 150 gramov lososa ich obsahuje až 2,5 gramu, takže jeho konzumácia v každodennej strave ich poskytuje vo veľkom množstve.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Influencerka Lela Vémola – nekorunovaná kráľovná plastických operácii

„Fluffy bob“ teraz zažíva zlaté obdobie. Dokonca aj Jennifer Aniston ho nosí

The post Už vôbec nie krémy alebo kúry. Victoria Beckham jedáva túto rybu každý deň. Toto je príkaz dermatológa appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie