Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Už žiadna celulitída. Zlepšite pevnosť svojej pokožky pomocou príjemných domácich prostriedkov

12.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/dimid_86). Ak chcete zlepšiť pevnosť a vzhľad pokožky na stehnách alebo bruchu, určite vyskúšajte domáce metódy na boj proti celulitíde. Stačí, ak do svojej každodennej starostlivosti o pokožku zaradíte niekoľko jednoduchých trikov a budete sa tešiť z hladkej, jemnej a žiarivej pokožky. Ako sa zbaviť celulitídy v pohodlí domova?Foto: […]
Menej ako 1 min. min.

12.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/dimid_86).

Ak chcete zlepšiť pevnosť a vzhľad pokožky na stehnách alebo bruchu, určite vyskúšajte domáce metódy na boj proti celulitíde. Stačí, ak do svojej každodennej starostlivosti o pokožku zaradíte niekoľko jednoduchých trikov a budete sa tešiť z hladkej, jemnej a žiarivej pokožky.

Ako sa zbaviť celulitídy v pohodlí domova?
Foto: shutterstock/dimid_86

„Pomarančová koža“ sa týka väčšiny z nás. Za hladkú pokožku bez celulitídy nepochybne vďačíme predovšetkým správne vyváženej strave a každodennej fyzickej aktivite, ale existujú aj zaujímavé domáce prostriedky, ktoré pomáhajú zlepšiť jej vzhľad.

Suché kefovanie má mnoho výhod. Pomáha obnoviť vzhľad pokožky

Suché kefovanie tela je dobrým spôsobom na vyhladenie pokožky a zníženie celulitídy.
Foto: shutterstock/Pixel-Shot

Suché kefovanie tela je dobrým spôsobom na vyhladenie pokožky a zníženie celulitídy. Stačí venovať niekoľko minút problematickým oblastiam tela, ale rovnako dôležitá je v tomto prípade pravidelnosť. Toto ošetrenie stimuluje krvný obeh a zanecháva pokožku hladkú. Nie je však vhodná pre každého. Medzi kontraindikácie suchej masáže patrí psoriáza alebo zápal.

Kávový peeling stimuluje krvný obeh a vyhladzuje pokožku. Vynikajúci spôsob boja proti celulitíde

Rovnako účinným a zároveň príjemným spôsobom domáceho boja proti celulitíde je kávový peeling. Kofeín stimuluje krvný obeh a zoštíhľujúci účinok, takže je skvelým spojencom v boji proti „pomarančovej koži“. Môžete si ho pripraviť sami. Stačí kávová usadenina a akýkoľvek olej. Túto zmes si môžete rozotrieť po celom tele, pričom vaša pokožka zostane hladká a maximálne hydratovaná.

Studené obklady na opuchy a celulitídu. Stačia kocky ľadu

Tento typ ošetrenia môžete aplikovať na všetky časti tela.
Foto: shutterstock/alastis

Studené obklady alebo masáže kockami ľadu majú mnoho výhod. Predovšetkým pomáhajú znižovať opuchy stimuláciou lymfatického systému, čo vedie aj k zníženiu celulitídy. Tento typ ošetrenia môžete aplikovať na všetky časti tela.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Stačí len 5 minút denne. Toto jednoduché domáce ošetrenie spevní a omladí vašu pokožku

Pridajte niekoľko kvapiek do oleja a votrite si do nôh. Pôsobí na podkožný tuk ako tĺčik

The post Už žiadna celulitída. Zlepšite pevnosť svojej pokožky pomocou príjemných domácich prostriedkov appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie