Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Už žiadna francúzka a babyboomer! Najtrendovejšia pedikúra je Glazed toes od Hailey Bieber

30.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: pexels.com/Andrea Mosti). Chcete toto leto nosiť najmodernejšiu pedikúru? Francúzska a babyboomer sú minulosťou. Momentálne na nohách kraľuje trend, ktorý začala Hailey Bieber. Chcete toto leto nosiť najmodernejšiu pedikúru? Odpoveď znie: Glazed nails!Foto: pexels.com/Andrea Mosti Ani francúzska, ani babyboomer! Najnovší trend je už na nechtoch hviezd V lete, keď teploty […]
Menej ako 1 min. min.

30.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: pexels.com/Andrea Mosti).

Chcete toto leto nosiť najmodernejšiu pedikúru? Francúzska a babyboomer sú minulosťou. Momentálne na nohách kraľuje trend, ktorý začala Hailey Bieber.

Chcete toto leto nosiť najmodernejšiu pedikúru? Odpoveď znie: Glazed nails!
Foto: pexels.com/Andrea Mosti

Ani francúzska, ani babyboomer! Najnovší trend je už na nechtoch hviezd

V lete, keď teploty stúpajú, sa čoraz častejšie obraciame k topánkam s otvorenou špičkou. Ideálnym doplnkom je potom krásne urobená pedikúra. Práve tu vzniká problém. Ktorý trend je práve teraz trendy? Odpoveď znie: Glazed nails!

Tento dizajn spopularizovala Hailey Bieber, ktorá ho spočiatku nosila len na rukách. Tento jednoduchý a minimalistický štýl si okamžite zamiloval celý svet a v súčasnosti je najväčším trendom medzi ženami!

V tomto dizajne vyzerajú nechty mimoriadne klasicky a elegantne! Jednotná farba a žiarivé prvky určite upútajú pozornosť každého.

Ako sa robia tieto nechty? Je to jednoduché!

Na vytvorenie tohto výnimočne jednoduchého dizajnu potrebujete len 2 veci: váš obľúbený lak a dúhový peľ. Hoci na originálnych nechtoch Hailey Bieber bol použitý jemný ružový lak, môžeme si dopriať vytvorenie nových variácií.

Stačí si nalakovať nechty lakom a potom do nechtovej platničky votrieť dúhový peľ. To je všetko! Celé vám to zaberie 15 minút a veľkolepý efekt je zaručený!

Čoraz viac celebrít sa rozhoduje pre populárne Glazed nails, okrem iných aj Selena Gomez.

Táto jednoduchá a očarujúca pedikúra upúta pozornosť a krásne ozdobí vaše nohy a vy sa môžete tešiť z upravených nechtov bez väčšej námahy.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Podľa stylistov je to číslo jeden na leto. Ženy si tieto nechty robia na svadby a žiaria na tanečnom parkete

Suché a popraskané päty vás v sandáloch prestanú strašiť. Aplikujte pred spaním a budú jemné ako detské

The post Už žiadna francúzka a babyboomer! Najtrendovejšia pedikúra je Glazed toes od Hailey Bieber appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie