Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

V areáli ZŠ Fándlyho sa rozbehla modernizácia multifunkčného ihriska v Pezinku

Mesto pokračuje v uskutočňovaní investičných projektov zameraných na modernizáciu existujúcej a výstavbu novej športovej infraštruktúry. Po dokončení rekonštrukcie futbalovej tribúny a výstavbe pumptrackovej dráhy s osvetlením na cajlanskom štadióne, sa práce presunuli na budovanie multifunkčného ihriska v areáli ZŠ Fándlyho v Pezinku. Stavebný ruch odznel z Fándlyho ulice od pondelka 8. marca. Na mieste pôvodného […]
Menej ako 1 min. min.

Mesto pokračuje v uskutočňovaní investičných projektov zameraných na modernizáciu existujúcej a výstavbu novej športovej infraštruktúry.

Po dokončení rekonštrukcie futbalovej tribúny a výstavbe pumptrackovej dráhy s osvetlením na cajlanskom štadióne, sa práce presunuli na budovanie multifunkčného ihriska v areáli ZŠ Fándlyho v Pezinku.

Stavebný ruch odznel z Fándlyho ulice od pondelka 8. marca. Na mieste pôvodného futbalového ihriska vznikne tartanová bežecká dráha s tromi pásikmi o obvode približne 200 metrov, vybavená nábehovými rovinami pre atletické disciplíny. Okrem toho sa bude vybudované multifunkčné športové ihrisko s mantinelmi, ihrisko pre plážový volejbal, petangové ihrisko a oddychová zóna. Súčasťou modernizácie bude aj nové umelé osvetlenie.

“Verejným obstarávaním ako podlimitnou zákazkou sme vybrali zhotoviteľa s celkovou cenou diela 336 660,41 eura. Mesto Pezinok získalo schválený príspevok z Fondu na podporu športu vo výške 70 percent oprávnených výdavkov,” uviedla vedúca referátu výstavby Monika Hletková týkajúc sa financovania projektu.

S cieľom poskytnúť obyvateľom dostupný verejný priestor s komplexnou výbavou bude mesto aj naďalej systematicky pokračovať v postupnej modernizácii, revitalizácii a budovaní športovej a pohybovej infraštruktúry, či už z vlastných zdrojov alebo pomocou externých finančných prostriedkov.

©Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie