Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

V budúcom týždni budú rokovať štyri komisie a dva VMČ

V pondelok, 3. júna 2024, sa v zborovni ZŠ, Východná začne o 17.30 h schôdza Výboru mestskej časti Juh. Program obsahuje návrh k odpredaju časti pozemku vrátane spevnenej plochy za účelom majetkovoprávneho vysporiadania a riešenia prístupu ku garáži vo vlastníctve žiadateľov. Priestor bude aj na vyjadrenia k otázkam občanov z predchádzajúceho stretnutia VMČ a tiež na ďalšie podnety a […]
Menej ako 1 min. min.

V pondelok, 3. júna 2024, sa v zborovni ZŠ, Východná začne o 17.30 h schôdza Výboru mestskej časti Juh.

Program obsahuje návrh k odpredaju časti pozemku vrátane spevnenej plochy za účelom majetkovoprávneho vysporiadania a riešenia prístupu ku garáži vo vlastníctve žiadateľov. Priestor bude aj na vyjadrenia k otázkam občanov z predchádzajúceho stretnutia VMČ a tiež na ďalšie podnety a pripomienky obyvateľov mestskej časti Juh.

V utorok, 4. júna 2024, sa o 14.00 h stretne Komisia športu v sobášnej miestnosti mestského úradu (1. poschodie).

V programe má vyhodnotenie podujatia Športovec mesta Trenčín za rok 2023, ale diskutovať bude aj o možnostiach prípadných úprav všeobecne záväzného nariadenia o poskytovaní dotácií.

V ten istý deň sa o 14.30 h v budove Materskej školy, Medňanského uskutoční aj rokovanie Komisie školstva a mládeže.

V rámci programu zaujmú stanovisko k niekoľkým návrhom majetkových prevodov pre základné školy a aj k návrhu všeobecne záväzného nariadenia, ktorým sa určuje výška mesačného príspevku na čiastočnú úhradu nákladov spojených s činnosťou škôl a školských zariadení v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Trenčín. Na záver si členovia komisie prehliadnu priestory Materskej školy, Medňanského.

V stredu, 5. júna 2024, sa v zasadacej miestnosti č. 109 (na prízemí)  v Centre rozvoja mesta na Farskej ulici o 16.00 h stretnú členovia Komisie finančnej a majetkovej.

V programe sa budú zaoberať viacerými návrhmi majetkových prevodov, návrhom zmeny rozpočtu na tento rok, návrhom na schválenie uzatvorenia Zmluvy o partnerstve a spolupráci medzi mestom Trenčín a mestom Český Krumlov a tiež žiadosťou o pridelenie finančných prostriedkov futbalovému klubu Opatová.

Komisia sociálnych vecí a verejného poriadku bude rokovať v stredu, 5. júna 2024, vo veľkej zasadacej miestnosti mestského úradu (1.poschodie).

V rámci svojho programu bude rozhodovať o pridelení uvoľnených nájomných bytov i o predĺžení nájomných zmlúv. Náčelník mestskej polície členom komisie predloží Správu o činnosti Mestskej polície v Trenčíne a o stave verejného poriadku v meste Trenčín za rok 2023.

V priestoroch Denného centra na Sihoti sa vo štvrtok, 6. júna 2024, o 16.00 h zíde Výbor mestskej časti Sever.

Program rokovania obsahuje niekoľko návrhov majetkových prevodov, napríklad k návrhu na prenájom nebytových priestorov na I. nadzemnom podlaží v objekte krytej plavárne, za účelom prevádzkovania bufetu s rýchlym občerstvením a nápojmi a tiež s výdajným miestom zásielkovne. Občania získajú odpovede na svoje otázky z minulého zasadnutia VMČ a budú môcť tlmočiť svoje ďalšie podnety a požiadavky.

Zasadnutia komisií a výborov mestských častí sú verejné!

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie