Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

V Chorvatsku vybuchlo auto s českou rodinou. Zemřelo 9leté dítě, dva lidé jsou v nemocnici

Z dosavadního vyšetřování vyplývá podezření, že k výbuchu došlo kvůli aktivaci dosud neznámého výbušného zařízení, které se nacházelo ve voze, informuje chorvatská policie. Auto s českou SPZ kvůli poruše zastavilo na odpočívadle u okresní silnice v oblasti Bilišane. Jak se výbušné zařízení v autě ocitlo, je zatím předmětem vyšetřování. ČTĚTE TAKÉ: Smrtelná nehoda na Brněnsku: Při […]
Menej ako 1 min. min.

Z dosavadního vyšetřování vyplývá podezření, že k výbuchu došlo kvůli aktivaci dosud neznámého výbušného zařízení, které se nacházelo ve voze, informuje chorvatská policie. Auto s českou SPZ kvůli poruše zastavilo na odpočívadle u okresní silnice v oblasti Bilišane. Jak se výbušné zařízení v autě ocitlo, je zatím předmětem vyšetřování.

ČTĚTE TAKÉ: Smrtelná nehoda na Brněnsku: Při srážce osobních aut zemřela žena, tři lidé se zranili

Na místě zemřelo devítileté dítě. Dvě ženy, ve věku 49 a 34 let, a 39letý muž utrpěli zranění a byli převezeni do nemocnice. Policie potvrdila, že se jednalo o občany České republiky.

Muž měl již být propuštěn do domácího léčení, zatímco obě ženy v nemocnici zůstaly, informuje Hrvatska Radiotelevizija (HRT). Jedna z pacientek měla utrpět poranění břicha a měla být v noci operována. Druhá měla utrpět vážné poranění oka. V současné době mají být obě stabilizované.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Dva Češi zemřeli při tragédii v Alpách. Převrhly se s nimi rafty kvůli silnému proudu

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie