Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

V dňoch 18. a 19. júna sa uskutočnil druhý ročník konferencie „Fórum pre smart agendu 2024“, ktorú organizovalo naše ministerstvo v spolupráci s českými pa…

📅 V dňoch 18. a 19. júna sa uskutočnil druhý ročník konferencie „Fórum pre smart agendu 2024“, ktorú organizovalo naše ministerstvo v spolupráci s českými partnermi – Ministerstvom průmyslu a obchodu Českej republiky a Veľvyslanectvom Českej republiky v Bratislave. 👉 Dôležitosť tejto tematiky vyzdvihol vo svojom úvodnom príhovore aj štátny tajomník MIRRI SR Michal Kaliňák. […]
Menej ako 1 min. min.

📅 V dňoch 18. a 19. júna sa uskutočnil druhý ročník konferencie „Fórum pre smart agendu 2024“, ktorú organizovalo naše ministerstvo v spolupráci s českými partnermi – Ministerstvom průmyslu a obchodu Českej republiky a Veľvyslanectvom Českej republiky v Bratislave.

👉 Dôležitosť tejto tematiky vyzdvihol vo svojom úvodnom príhovore aj štátny tajomník MIRRI SR Michal Kaliňák. Účastníkov z celého Slovenska a Českej republiky čakali počas dvoch dní štyri panelové diskusie, sedem zaujímavých prezentácií, ale aj networking a nadväzovanie nových kontaktov.

💻Súčasťou podujatia boli takisto prezentačné stánky štyroch českých a šiestich slovenských inovatívnych spoločností. Na záver sa uskutočnil informačný workshop k projektu PilotInnCities – MIRRI SR ho implementuje s už spomenutým MPO ČR.

👉 Konferencia tak ponúkla unikátnu príležitosť pre predstaviteľov územnej samosprávy, štátnej správy, akademickej obce či záujmových združení sumarizovať súčasný stav vývoja smart agendy a analyzovať najbližšie výzvy, ktoré všetkých spomenutých stakeholderov čakajú v najbližšej budúcnosti.






Zdroj: Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie