Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

V Hurbanove sa uskutočnila súťaž Južná 5+1

V nedeľu, 7. apríla 2024, sa na území mestskej časti Bohatá, pri reštaurácii Starý orech, konalo prvé kolo tradičnej súťaže Južnej 5+1. Ako informuje mesto Hurbanovo, táto súťaž, zameraná na lukostrelecké zručnosti, je jednou z najobľúbenejších udalostí organizovaných Lukostreleckým združením Zlatý jeleň so sídlom v Hurbanove. Atmosféra na podujatí bola naplnená vzrušením a súťažným duchom, […]
Menej ako 1 min. min.

V nedeľu, 7. apríla 2024, sa na území mestskej časti Bohatá, pri reštaurácii Starý orech, konalo prvé kolo tradičnej súťaže Južnej 5+1.

Ako informuje mesto Hurbanovo, táto súťaž, zameraná na lukostrelecké zručnosti, je jednou z najobľúbenejších udalostí organizovaných Lukostreleckým združením Zlatý jeleň so sídlom v Hurbanove.

Atmosféra na podujatí bola naplnená vzrušením a súťažným duchom, keď sa zástupcovia rôznych lukostreleckých klubov stretli, aby si zmerali svoje schopnosti a zručnosti. Organizátorom súťaže, ako aj reštaurácii Starý orech, patrí vďaka za úsilie a zabezpečenie priestorov pre tento spoločenský a športový spektákl.

Lukostrelecký šport si v posledných rokoch získava stále väčšiu popularitu, a tak bolo príjemné vidieť, ako sa obyvatelia Bohatej a okolitých miest zapájajú do takéhoto aktívneho a zábavného podujatia. Účastníci preukázali nielen svoje lukostrelecké schopnosti, ale aj športový duch a fair play, čo dodalo súťaži ešte viac kvality.

Aj keď víťazi budú mať iste dôvod na oslavu svojich úspechov, dôležité je zdôrazniť, že cieľom tohto podujatia nie je iba súťaženie, ale aj spoločné stretnutie sa, zdieľanie záujmov a budovanie komunity.

Záverečné hodnotenie prvého kola súťaže Južnej 5+1 bolo pozitívne, a to nielen z hľadiska súťažných výsledkov, ale aj pokiaľ ide o spoločenskú atmosféru a zábavný charakter podujatia. Veríme, že aj nasledujúce kolá tejto súťaže budú prinášať rovnakú mieru zábavy, napätia a spoločenskej súdržnosti.

Ďakujeme všetkým, ktorí sa podieľali na organizácii tohto úspešného podujatia, a tešíme sa na ďalšie stretnutie na druhom kole súťaže Južnej 5+1.

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie