Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

V kúpeľni mám vždy guľôčku z hliníkovej fólie. Ušetrí mi to veľa nervov

7.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Cristina Nakamura). Hliníková fólia je ľahko dostupný, lacný a univerzálny výrobok, ktorý sa vždy oplatí mať doma. Ak ste si mysleli, že už poznáte všetky jej použitia, možno vás prekvapíme. Odtrhnite si kúsok, stočte ho do klbka a vezmite si ho so sebou do kúpeľne. Stačí len pár okamihov […]
Menej ako 1 min. min.

7.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Cristina Nakamura).

Hliníková fólia je ľahko dostupný, lacný a univerzálny výrobok, ktorý sa vždy oplatí mať doma. Ak ste si mysleli, že už poznáte všetky jej použitia, možno vás prekvapíme. Odtrhnite si kúsok, stočte ho do klbka a vezmite si ho so sebou do kúpeľne. Stačí len pár okamihov a stane sa skutočná mágia. Ubezpečujeme vás, že účinok je veľmi uspokojivý.

Prečo sa oplatí mať hliníkovú fóliu v kúpeľni?
Foto: shutterstock/Cristina Nakamura

Hliníková fólia a jej plusy

Zvyčajne ju používame na balenie potravín, ale to je len začiatok možností hliníkovej fólie. Bude sa vám hodiť nielen v kuchyni, ale aj v kúpeľni, Použitím tohto patentu si ušetríte veľa práce, nervov a tiež peňazí. Je to lacný, bezpečný, účinný a ekologický trik, ktorý sa oplatí poznať. Vyskúšate tento trik raz a vždy ho budete opakovať.

Ukázalo sa, že hliníková fólia môže úspešne nahradiť čistiace prostriedky, kefy a handry. Stačí ju zrolovať do guľôčky a potom ňou pretrieť navlhčený vodovodný kohútik. Stačí pár pohybov a batéria v kúpeľni bude na nepoznanie. Vodný kameň a usadeniny rýchlo zmiznú a vaše kohútiky sa budú lesknúť ako nové.

Pozrite sa, aké je to jednoduché a účinné.

Nemusíte sa obávať, že fólia poškriabe chúlostivé povrchy. Nič také sa nestane. Naopak, kohútik je ešte hladší a lesklejší. A najlepšie na tom všetkom je, že nepotrebujete žiadne špeciálne prípravky ani čistiace prostriedky. Stačí guľôčka hliníkovej fólie, trochu vody a váš voľný čas. Efekt je naozaj pôsobivý. Ako po profesionálnom čistení. Neveríte tomu? Vyskúšajte to vo svojej kúpeľni.

Ďalšie využitie hliníkovej fólie

Hliníkovú fóliu využijete aj na vašom balkóne. Účinne potom odradíte holuby.
Foto: Shutterstock/Vechterova Valeria

Hliníková fólia má mnoho neobvyklých použití a je vhodná nielen na balenie potravín a pečenie. Kedysi sme písali, že sa do nej oplatí zabaliť si nohy alebo vyrobiť z nej guľôčky do práčky. Účinne zabraňuje statickej elektrine vo vlasoch. Stačí ňou potrieť vaše pramene. Dokonca pomáha znižovať účty za kúrenie a zároveň udržiava teplo v miestnosti. Dobre sa osvedčí aj v kuchyni, ako alternatívna pokrievka na hrniec alebo panvicu. Hliníkovú fóliu využijete aj na vašom balkóne. Účinne potom odradíte holuby.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Trik s fóliou na balkóne. Funguje okamžite

Do kvetináča vložte hliníkovú fóliu. Rastliny budú zelené a svieže. Na efekt nebudete musieť dlho čakať

The post V kúpeľni mám vždy guľôčku z hliníkovej fólie. Ušetrí mi to veľa nervov appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie