Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

V mesiaci knihy vyše tisícka návštevníkov v knižnici v Krompachoch

Mestská knižnica v Krompachoch si v marci pripísala na konto viac ako 1 300 návštevníkov, čím potvrdila svoju úlohu ako centrum kultúry, vzdelávania a zábavy v meste. S 21 podujatiami a 18 výstavkami v rámci mesiaca venovaného knihám, bola knižnica živoucim centrom záujmu. Krompašská knižnica ponúka bohatý program nielen pre širokú verejnosť, ale aj pre […]
Menej ako 1 min. min.

Mestská knižnica v Krompachoch si v marci pripísala na konto viac ako 1 300 návštevníkov, čím potvrdila svoju úlohu ako centrum kultúry, vzdelávania a zábavy v meste.

S 21 podujatiami a 18 výstavkami v rámci mesiaca venovaného knihám, bola knižnica živoucim centrom záujmu.

Krompašská knižnica ponúka bohatý program nielen pre širokú verejnosť, ale aj pre školákov a študentov. Medzi časté aktivity patria besedy s autormi, tvorivé dielne pre deti, a podujatia zamerané na literárne a kultúrne vzdelávanie. Je miestom, kde sa stretáva komunita, zdieľa myšlienky a objavuje nové svety prostredníctvom kníh.

Marec, tradične považovaný za mesiac kníh, nebol v Krompachoch výnimkou. Podujatia boli plné zaujímavostí o autoroch, ich dielach a procese tvorby kníh. Venovali sa nielen literárnej tvorbe, ale aj téme mesta, v ktorom žijú návštevníci. S viac ako 500 detmi a mladými dospelými prítomnými na podujatiach, bola knižnica miestom, kde sa objavuje láska k literatúre a kultúre.

Ako informuje mesto Krompachy, okrem podujatí knižnica prilákala aj 693 ďalších návštevníkov, ktorí si našli cestu k jej policám aj mimo organizovaných udalostí. Moderné zariadenie knižnice a jej rozmanitá ponuka literatúry pre všetky vekové kategórie robí z Krompašskej knižnice dôležité miesto v kultúrnom a vzdelávacom živote mesta.

Aj v týchto dňoch sa knižnica obohacuje o nové a zaujímavé tituly, čím poskytuje nekonečný prameň poznania a zábavy pre svojich návštevníkov. Krompach môže byť právom hrdý na svoju knižnicu, ktorá zohráva kľúčovú úlohu v živote mesta a jeho obyvateľov.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie