Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

V meste Gelnica sa uskutočnil Jarný trh 2024

Jarný trh 2024 v meste Gelnica bol jedinečnou udalosťou, ktorá priniesla širokú škálu produktov pre všetkých nadšencov záhradkárčenia a domácich potrieb. Ako informuje mesto Gelnica, toto podujatie bolo skvelou príležitosťou pre návštevníkov, aby si zaobstarali rôzne druhy sadeníc, rastlín, semien, ovocných stromčekov, kvetov a byliniek pre svoje záhradky. Okrem toho bolo možné nájsť aj rôzne […]
Menej ako 1 min. min.

Jarný trh 2024 v meste Gelnica bol jedinečnou udalosťou, ktorá priniesla širokú škálu produktov pre všetkých nadšencov záhradkárčenia a domácich potrieb.

Ako informuje mesto Gelnica, toto podujatie bolo skvelou príležitosťou pre návštevníkov, aby si zaobstarali rôzne druhy sadeníc, rastlín, semien, ovocných stromčekov, kvetov a byliniek pre svoje záhradky. Okrem toho bolo možné nájsť aj rôzne nástroje a vybavenie pre záhradkárčenie, ako sú motyky, hrable, kosačky a iné.

V oblasti potrieb do domácnosti bolo možné získať tradičné aj moderné kuchynské náčinie, riady, dekorácie a ručne vyrábané remeselné výrobky. Návštevníci si tak mohli vybrať produkty, ktoré oživia ich domácnosť alebo poslúžia ako originálny darček.

Trh poskytoval aj možnosť stretnúť miestnych výrobcov a predajcov, čo prispelo k vytvoreniu priateľskej a komunitnej atmosféry. Ak ste sa zúčastnili tohto trhu, určite ste si domov odniesli niečo pekné a užitočné. Čo konkrétne ste si kúpili vy?

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie