Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

V meste prebieha označovanie smetných nádob

Začiatkom tohto týždňa v Šamoríne zahájili osoby poverené Odborom životného prostredia Mestského úradu v Šamoríne označovanie nádob na komunálny odpad nálepkami s QR-kódom. Nálepky s QR-kódom budú počas vyprázdňovania nádob naskenované čítačkami umiestnenými na vozidlách na zvoz odpadu. Takto získané údaje sa uložia, čím mestský úrad získa skutočný prehľad o počte smetných nádob a o reálnych vývozoch komunálneho […]
Menej ako 1 min. min.

Začiatkom tohto týždňa v Šamoríne zahájili osoby poverené Odborom životného prostredia Mestského úradu v Šamoríne označovanie nádob na komunálny odpad nálepkami s QR-kódom.

Nálepky s QR-kódom budú počas vyprázdňovania nádob naskenované čítačkami umiestnenými na vozidlách na zvoz odpadu. Takto získané údaje sa uložia, čím mestský úrad získa skutočný prehľad o počte smetných nádob a o reálnych vývozoch komunálneho odpadu.

V prvom kole označia nálepkou čierne smetné nádoby na zber komunálneho odpadu pri rodinných domoch, jednu pri každom. Bez ohľadu na to budú do konca uvedenia systému do prevádzky aj ďalšie nádoby na odpad vyprázdňované. Kontajnery na sídliskách a zberné nádoby na odpad používané podnikateľskými subjektmi prídu na rad až neskôr.

Označovanie nádob na zber odpadu potrvá približne do polovice mája, pričom nábeh celého systému sa dá očakávať do 3 – 4 mesiacoch. Prípadné problémy bude priebežne riešiť Odbor životného prostredia Mestského úradu. Po aktivovaní systému neoznačené nádoby na odpad nebudú vyprázdnené.

Ďakujeme Vám za pochopenie a trpezlivosť.

The post V meste prebieha označovanie smetných nádob appeared first on Mesto Šamorín – Somorja Város.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie