Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

V okrese Prievidza napadol medveď človeka, polícia vyzýva na opatrnosť

V katastrálnom území obce Kanianka v okrese Prievidza napadol medveď človeka. Informovala o tom trenčianska krajská polícia. Občanov žiada o opatrnosť. Apelovala na nich, aby si prechádzku v lokalite radšej rozmysleli. „V lesnom poraste medzi obcou Šútovce a Poruba v katastrálnom území obce Kanianka došlo k napadnutiu človeka medveďom hnedým. Zásahový tím bol vyrozumený a […]
Menej ako 1 min. min.

V katastrálnom území obce Kanianka v okrese Prievidza napadol medveď človeka. Informovala o tom trenčianska krajská polícia. Občanov žiada o opatrnosť.

Apelovala na nich, aby si prechádzku v lokalite radšej rozmysleli.

„V lesnom poraste medzi obcou Šútovce a Poruba v katastrálnom území obce Kanianka došlo k napadnutiu človeka medveďom hnedým. Zásahový tím bol vyrozumený a smeruje na miesto výskytu,“ priblížila polícia na sociálnej sieti.

Občanov požiadala o opatrnosť. „V prípade potreby nás neváhajte kontaktovať na čísle 158,“ dodala.

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby na sociálnej sieti informovalo, že k útoku malo dôjsť v oblasti Ploský Grúň. K mužovi vyslali ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci aj záchranársky vrtuľník. „Podľa doterajších informácii má mať zranenia horných a dolných končatín a je pri vedomí,“ uviedli záchranári.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie