Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

V Pezinku pokračuje súdny proces s Lališom v kauze mafiánskych vrážd

Na Špecializovanom trestnom súde v Pezinku pokračuje súdny proces v kauze mafiánskych vrážd, kde čelí obžalobe Róbert Lališ, považovaný za bosa bratislavskej skupiny sýkorovcov. Predvolaní sú viacerí svedkovia vrátane matky zavraždeného Romana Deáka. Keďže bola určená náhradná členka senátu, opätovne sa ešte pred výsluchom svedkov číta obžaloba. Pôvodne bol Róbert Lališ v roku 2018 odsúdený […]
Menej ako 1 min. min.

Na Špecializovanom trestnom súde v Pezinku pokračuje súdny proces v kauze mafiánskych vrážd, kde čelí obžalobe Róbert Lališ, považovaný za bosa bratislavskej skupiny sýkorovcov.

Predvolaní sú viacerí svedkovia vrátane matky zavraždeného Romana Deáka. Keďže bola určená náhradná členka senátu, opätovne sa ešte pred výsluchom svedkov číta obžaloba.

Pôvodne bol Róbert Lališ v roku 2018 odsúdený na doživotie spolu s ďalším členom skupiny Ivanom Cupperom, prezývaným Vincko. Odsúdené boli aj ďalšie osoby.

Najvyšší súd v závere marca Róbertovi L. doživotie zrušil. Svoje rozhodnutie zdôvodnil zistením porušenia zákona v neprospech obvineného. Stíhaný je vo väzbe, vinu odmieta.

Obžaloba súvisí s vraždami z rokov 1998 a 1999 – Eduarda a Roberta Diničovcov, Romana Deáka, Alojza Házyho, Dalera Hlavačku, Miloša Piliara a zo zločinu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny.

 

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie