Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

V Praze řádil kosočtvercový fantom. Pokreslil stovku aut vulgaritami a vyhrožoval zbraní

Kdo zaparkoval vozidlo na parkovišti v Taussigově ulici, nestačil se v neděli ráno divit. Většina z aut se stala plátnem pro nevyžádané umění. Policisté nakonec napočítali dvaadevadesát pokreslených aut. Stopy řádění vandala jsou patrné i pět dní poté, co ulici navštívil. Naštěstí pro majitele, použitá fixa jde z vozu snadno smýt. MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Muž […]
Menej ako 1 min. min.

Kdo zaparkoval vozidlo na parkovišti v Taussigově ulici, nestačil se v neděli ráno divit. Většina z aut se stala plátnem pro nevyžádané umění. Policisté nakonec napočítali dvaadevadesát pokreslených aut. Stopy řádění vandala jsou patrné i pět dní poté, co ulici navštívil. Naštěstí pro majitele, použitá fixa jde z vozu snadno smýt.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Muž v Břeclavi zaútočil na expřítelkyni paličkou na maso. Dostal 18 let vězení

Kdyby to skončilo u hanlivých malůvek, autor by nejspíš vyvázl jen s pokutou. V průběhu mapování škod ale za policisty přišel recepční z nedalekého domu. „Ten uvedl, že ho tento muž ohrožoval krátkou střelnou zbraní,“ popsal policejní mluvčí Richard Hrdina.

Recepčního se redakci CNN Prima NEWS podařilo dohledat. Během řádění muže měl prý strach o život. „Chtěl dovnitř do baráku. Měl mít čip, ale neměl,“ popsal recepční. K domu se ještě několikrát vrátil, už byl ale ozbrojený. Nejprve kovovou tyčí, pak dokonce pistolí.

Z přestupku tak rázem byl trestný čin a policisté vandala obvinili z nebezpečného vyhrožování se zbraní. „Zadržený nebyl schopný své jednání vysvětlit, a tak byl po provedení služebních úkonů převezen do psychiatrické léčebny,“ sdělil Hrdina. Tam lékaři budou zjišťovat, jestli byl příčetný, nebo vyvázne bez trestu.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Policie skončila prověřování střelby na FF UK, věc odložila. K závěrům se vyjádří příští týden

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie