Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

V predajni v Rumunsku došlo k výbuchu, zranených je najmenej 13 ľudí

Najmenej 13 ľudí utrpelo zranenia pri explózii a požiari pobočky obchodného reťazca s domácimi potrebami na severovýchode Rumunska. Štyria z nich sú vo vážnom stave, uviedli v piatok rumunské úrady. Informuje o tom agentúra AP. Záchranári evakuovali ľudí, ktorí sa v čase výbuchu nachádzali v obchode v meste Botosani. Zranených previezli do nemocníc. Príčina výbuchu a […]
Menej ako 1 min. min.

Najmenej 13 ľudí utrpelo zranenia pri explózii a požiari pobočky obchodného reťazca s domácimi potrebami na severovýchode Rumunska. Štyria z nich sú vo vážnom stave, uviedli v piatok rumunské úrady. Informuje o tom agentúra AP.

Záchranári evakuovali ľudí, ktorí sa v čase výbuchu nachádzali v obchode v meste Botosani. Zranených previezli do nemocníc. Príčina výbuchu a totožnosť zranených neboli bezprostredne známe.

Niektorí zo zranených utrpeli popáleniny na horných častiach tela v rozsahu desať až 15 percent, informovalo rumunské ministerstvo zdravotníctva. Štyria zo zranených sú vo vážnom stave a dvaja sú intubovaní.

Maloobchodná rumunská spoločnosť Dedeman vo vyhlásení oznámila, že v čase výbuchu, ku ktorému došlo v piatok predpoludním, pracovala na plynovom systéme predajne “oprávnená externá spoločnosť”.

“Našou prioritou je zabezpečiť, aby každý, koho táto udalosť postihla, dostal potrebnú starostlivosť a podporu,” uviedla spoločnosť Dedeman v príspevku na Facebooku. Poďakovala tímom záchrannej služby za “ich pohotovosť a profesionalitu” a dodala, že spolupracuje s Inšpektorátom pre mimoriadne situácie na vyšetrovaní a zistení presnej príčiny výbuchu.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie