Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

V Rohožníku pri Malackách hlásia jedného mŕtveho a viacero zranených, mali bodné poranenia

V bytovom dome v Rohožníku v okrese Malacky nahlásili bodné poranenia u viacerých osôb. Jeden muž je mŕtvy. Zranenú ženu a maloletých pacientov transportovali do nemocnice. Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby o tom informovalo na sociálnej sieti. “Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby vyslalo ambulancie rýchlej lekárskej pomoci a rýchlej zdravotnej pomoci do bytového domu v okrese […]
Menej ako 1 min. min.

V bytovom dome v Rohožníku v okrese Malacky nahlásili bodné poranenia u viacerých osôb. Jeden muž je mŕtvy. Zranenú ženu a maloletých pacientov transportovali do nemocnice. Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby o tom informovalo na sociálnej sieti.

“Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby vyslalo ambulancie rýchlej lekárskej pomoci a rýchlej zdravotnej pomoci do bytového domu v okrese Malacky odkiaľ boli nahlásené bodné poranenia u viacerých osôb. Po príchode na miesto udalosti lekár musel konštatovať úmrtie u muža,” priblížili záchranári.

Policajti bratislavskej krajskej kriminálky v súčasnosti preverujú okolnosti nálezu tela muža a zranenej ženy v jednom z bytov na Školskom námestí v Rohožníku. “Bližšie informácie poskytneme, keď to situácia vo vyšetrovaní umožní,” uviedla polícia na sociálnej sieti.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie