Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

V ťažkej situácii sa ocitol kráľ Karol III. Musela zasahovať polícia

22.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Wikimedia Commons/Scottish Parliament). Britská kráľovská rodina má viac problémov. Ukazuje sa, že ich vytvoril sám kráľ Karol III. Zasahovať musela polícia. V ťažkej situácii sa ocitol kráľ Karol III. Musela zasahovať polícia.Foto: Wikimedia Commons/Scottish Parliament Členovia britskej kráľovskej rodiny majú už nejaký čas značné zdravotné problémy. Vo februári vyšlo […]
Menej ako 1 min. min.

22.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Wikimedia Commons/Scottish Parliament).

Britská kráľovská rodina má viac problémov. Ukazuje sa, že ich vytvoril sám kráľ Karol III. Zasahovať musela polícia.

V ťažkej situácii sa ocitol kráľ Karol III. Musela zasahovať polícia.
Foto: Wikimedia Commons/Scottish Parliament

Členovia britskej kráľovskej rodiny majú už nejaký čas značné zdravotné problémy. Vo februári vyšlo najavo, že kráľ Karol III. bojuje s rakovinou a koncom marca tohto roku vojvodkyňa Kate priznala pravdu o svojej mediálnej absencii. Ukázalo sa, že Middleton tiež bojuje s rakovinou, hoci detaily nepoznáme, jej prejav pohol svetom. Teraz majú kráľovskí členovia ďalšie problémy. Tentoraz to spôsobil však sám panovník.

Má kráľ Karol III problémy? V prípade musela zasahovať polícia

Britská kráľovská rodina sa snaží prežiť toto ťažké obdobie. Vzhľadom na zdravotný stav Charlesa a Kate sa médiá intenzívne sústredili na ich ďalšie verejné kroky. Na obzore sa však objavili ďalšie problémy. V tomto prípade sa problémom ukázali aktivity kráľa Karola III. Panovník sa vie postarať o financie svojich blízkych. Prevádzkuje niekoľko podnikov, ktoré sú súčasťou veľkého rodinného majetku.

Kráľ už dlhšie zdôrazňuje, že obnoviteľné zdroje energie sú pre neho dôležité. Práve z tohto dôvodu sa Karol rozhodol nainštalovať dvetisíc solárnych panelov na svoje panstvo v Norfolku. Zaujímavé je, že na mieste sa objavila polícia. Ukazuje sa, že panely boli inštalované tak, že ich niekto mohol ľahko ukradnúť.

„Počet krádeží z takýchto lokalít sa v posledných rokoch zvýšil. Kombinácia nárastu hodnoty kovového šrotu a odľahlých lokalít takýchto miest vo vidieckych oblastiach znamená, že je potrebné náležite zvážiť bezpečnosť“

– povedal pre Daily Mail Steve Gower z polície v Norfolku.

Príslušníci Karolovi navrhli, aby do tohto priestoru umiestnil kamery, ktoré uľahčia dolapenie prípadného zlodeja. Momentálne nie je známe, či sa kráľ k tomuto kroku odhodlal.

Panely na pozemku panovníka boli inštalované tak, že ich niekto mohol ľahko ukradnúť.
Foto: shutterstock/Juan Ignacio Kinder

POZRITE TIEŽ AJ: Naliehavé správy z domu Harryho a Meghan prišli uprostred noci. A predsa sa to stalo

Meghan Markle si otvorila novú firmu. Podporila tak kráľa Karola III

Nedávno sme počuli, že Markle sa rozhodla začať vyrábať džemy. Spoločnosť American Riviera Orchard posielala PR balíčky známym menám a potešila sa nimi okrem iného: dizajnér Tracy Robbins. Keďže Meghan sa tejto činnosti začala venovať, mnohí si spomenuli, že džem vyrába aj samotný kráľ Karol III.

Ako sa ukázalo, panovník a jeho manželka vlastnia sídlo Highgrove, ktoré sa nachádza v grófstve Gloucestershire. A práve tu rastú plodiny, z ktorých sa neskôr vyrábajú bio produkty. Podľa analýzy Daily Mail viedlo Meghanino podnikanie k vypredaniu všetkých džemov na webovej stránke sídla Highgrove. Peniaze z predaja neputujú do kráľovského vrecka, ale sú prevedené do nadácie.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Kráľovský odborník hovorí, ako prebieha liečba Kate Middleton!

KRÁĽOVSKÁ BITKA O DŽEM. Jahodový od Meghan Markle alebo ekologický od kráľa?

The post V ťažkej situácii sa ocitol kráľ Karol III. Musela zasahovať polícia appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie