Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

V Turecku zomrela česká speváčka Victoria, zastrelil ju jej manžel

15.06.2023 Redakcia Vášeň v teba (Foto: facebook.com/victoria.velvet). V tureckej Ankare zomrela česká speváčka Victoria, podľa miestnych médií ju v priebehu hádky zastrelil jej manžel. Ten následne zabil aj sám seba. Umelkyňa mala len 40 rokov, zanechala po sebe tri deti. V minulosti Victoria spoločne aj s Leošom Marešom moderovala Rannú show na Európe 2.Foto: facebook.com/victoria.velvet […]
Menej ako 1 min. min.

15.06.2023 Redakcia Vášeň v teba (Foto: facebook.com/victoria.velvet).

V tureckej Ankare zomrela česká speváčka Victoria, podľa miestnych médií ju v priebehu hádky zastrelil jej manžel. Ten následne zabil aj sám seba. Umelkyňa mala len 40 rokov, zanechala po sebe tri deti.

V minulosti Victoria spoločne aj s Leošom Marešom moderovala Rannú show na Európe 2.
Foto: facebook.com/victoria.velvet

Speváčka s občianskym menom Victoria Vera Blyth sa narodila v roku 1984 v juhoafrickom Kapskom Meste, jej otec bol Čech, matka Namíbijka. Do Českej republiky sa však s rodinou vrátila v roku 1998, kde Victoria zahájila svoju umeleckú kariéru.

Svoj prvý album nazvaný Killing Me Softly vydala v roku 2004, následne sa preslávila najmä coverom hitu americkej rockovej skupiny Eagles Hotel California. V minulosti tiež spoločne s Leošom Marešom moderovala Rannú show na Európe 2.

Podľa tureckého denníka Hürriyet speváčku zastrelil jej manžel David Thomas Blyth v ich vile v noci na 11. júna. Príčinou hádky, ktorá ku tragédii viedla, mali údajne byť správy, ktoré Blyth našiel na telefóne Victorie. V čase vraždy boli v dome aj ich tri deti, najstaršie má 14 rokov. Tie sú teraz v starostlivosti príbuzných speváčky.

David Thomas Blyth bol majiteľom medzinárodnej spoločnosti zaoberajúcej sa ťažbou ropy. Kvôli svojej práci krátkodobo sa zdržiaval v mnohých krajinách, zatiaľ čo Victoria s deťmi žila v Prahe. Rodina sa do Turecka sťahovala po roku 2019, keď Blyth začal v krajine podnikať.

V Turecku sa Victoria venovala tiež dobročinnej aktivite, založila množstvo neziskoviek zameraných na šport a umenie. Vlani sa vďaka nej v Ankare v spolupráci s organizáciou RunCzech uskutočnil polmaratón, ktorého sa zúčastnilo takmer 4000 bežcov, vrátane českého paralympijského šampióna Jiřího Ježka.

Redakcia Vášeň v teba.

Súvisiace články:

Peter Pellegrini dostal list! Napísal ho sám kráľ Karol III.

Vojvodkyňa Kate vydala vyhlásenie týkajúce sa liečby. Ukázala sa prvýkrát od oznámenia diagnózy

The post V Turecku zomrela česká speváčka Victoria, zastrelil ju jej manžel appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie