Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

V USA pokračuje likvidace chovů drůbeže: Tento týden byly miliony kuřat zabity kvůli ptačí chřipce, další miliony uhořely na největší slepičí farmě

Nebudete nic vlastnit, budete jíst brouky, žít v 15minutovém městě pod plným dohledem v bezhotovostní společnosti – a budete šťastni. Přesně tímto směrem se zřejmě vydává politika nejen v USA. Tam v posledních letech dochází k různým „nehodám,“ které následně způsobí nedostatek daných výrobků, ať už je to maso, mléko či vejce. Tyto „nehody“ postupně […]
Menej ako 1 min. min.

Nebudete nic vlastnit, budete jíst brouky, žít v 15minutovém městě pod plným dohledem v bezhotovostní společnosti – a budete šťastni. Přesně tímto směrem se zřejmě vydává politika nejen v USA.

Tam v posledních letech dochází k různým „nehodám,“ které následně způsobí nedostatek daných výrobků, ať už je to maso, mléko či vejce. Tyto „nehody“ postupně vedou ke snížení chovů, nemalou měrou k němu pak přispívá také ptačí chřipka, která je zpravidla zjištěna nespolehlivými PCR testy.

Jen v minulých dnech došlo k likvidaci 4,2 milionu kusů drůbeže v Iowě, kde právě díky těstům objevili ohnisko údajného šíření pračí chřipky.

Iowa je největším vývozcem slepičích vajec v celé zemi a očekává se, že ekonomické dopady vybíjení budou pociťovány široko daleko.

A to není vše. Ve stejnou dobu, kdy byla vybita drůbež v Iowě, došlo k velkému požáru největší slepičí farmy v Illinois.

Ve středu večer vypukl ve společnosti Farina Farms Inc. v okrese Marion ve státě Illinois masivní požár, který měl za následek smrt milionů slepic.

Farma je jedním z největších zařízení na chov vajec ve volném výběhu v zemi.

Požár, který vypukl kolem 18:30 u dálnice 37, rychle přerostl v požár s 5 stupni poplachu, který si vyžádal zásah nejméně 20 různých hasičských sborů z okolních oblastí.

Požár, který šerif okresu Marion Kevin Cripps popsal jako „obrovský“(viz titulní obrázek), zachvátil několik budov o délce 200 až 300 metrů.

Tolik ve zkratce dva případy z tohoto týdne z USA. Ze země, která směřuje do občanské války a kde se zmanipulovanými soudními procesy likviduje politická konkurence, zatímco skuteční zločinci zůstávají na svobodě.

Jde skutečně o „náhody?“

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie