Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

V USA se šíří dohady, že Kamala Harrisová měla při debatě bezdrátové audio náušnice

Jedni tvrdí, že náušnice, které měla Kamala Harrisová, bylo skutečně naslouchátko, další si myslí, že ne. Odpověď výrobce těchto náušnic je taková, že z ní prakticky nic nezjistíte. Očividně si z dotazu dělá spíš legraci, nicméně potvrdil, že nápadná podoba mezi jejich výrobkem a tím, co měla v uších Harrisová, zde bezesporu je. Společnost vyrábějící […]
Menej ako 1 min. min.

Jedni tvrdí, že náušnice, které měla Kamala Harrisová, bylo skutečně naslouchátko, další si myslí, že ne. Odpověď výrobce těchto náušnic je taková, že z ní prakticky nic nezjistíte. Očividně si z dotazu dělá spíš legraci, nicméně potvrdil, že nápadná podoba mezi jejich výrobkem a tím, co měla v uších Harrisová, zde bezesporu je.

Společnost vyrábějící bezdrátové audio náušnice reagovala poté, co se rozšířily zvěsti, že Kamala Harrisová měla během úterní prezidentské debaty proti Trumpovi sluchátko.

Uživatelé sociálních sítí zveřejnili fotografie audio náušnic Nova vedle snímku obrazovky náušnic Kamaly Harrisové a vyslovili podezření, že během debaty použila naslouchátko.

Jiní tvrdili, že Kamala Harrisová měla na sobě pár perlových náušnic Tiffany.

Společnost se sídlem v Německu odpověděla na žádost o komentář od Just The News. „Podobnost je zarážející,“ řekla společnost v odpovědi.

Just The News uvedl:

Po úterní prezidentské debatě uživatelé sociálních médií teoretizovali, že viceprezidentka Kamala Harrisová nosila na pódiu audio náušnice. Německá společnost, která náušnice prodává, ve středu uvedla, že podobnost mezi náušnicemi Harrisové a jejich audio náušnicemi „je zarážející.“

„Nevíme, zda paní Harrisová měla na sobě některý z našich výrobků. Podobnost je zarážející, a přestože náš produkt nebyl speciálně vyvinut pro použití v prezidentských debatách, přesto je pro něj vhodný,“ řekl Malte Iversen, výkonný ředitel společnosti Icebach Sound.

„Abychom zajistili rovné podmínky pro oba kandidáty, v současné době vyvíjíme mužskou verzi a brzy ji budeme moci nabídnout Trumpově kampani. Výběr barvy je však trochu náročný, protože oranžová se k mnoha barvám nehodí.

„V současné době jsme bohužel vyprodáni a také jsme zaneprázdněni přípravou žaloby proti velké čínské technologické společnosti, která porušuje naše patenty,“ pokračoval Iversen.

„Jednáme s investory, abychom odpovídajícím způsobem navýšili operace, a jsme si jisti, že velmi brzy toto zboží znovu dodáme.“

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 1 Průměrně: 5]

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie