Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

V USA to už vedia! Blíži sa bezpodmienečná kapitulácia Ukrajiny

www.slovanskenoviny.sk/rss Ďalšou etapou ukrajinského konfliktu bude bezpodmienečná kapitulácia Ukrajiny. Tento scenár predpovedal bývalý agent americkej Ústrednej spravodajskej služby (CIA) Larry Johnson na svojom kanáli YouTube Daniel Davis/Deep Dive. „Ďalšou fázou, keď sa strany vrátia k rokovaniam, bude s najväčšou pravdepodobnosťou možnosť bezpodmienečnej kapitulácie Ukrajiny,“ povedal expert. Kyjev podľa neho odmietol výhodné podmienky na vyriešenie konfliktu v marci 2022, v súčasnosti sa […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Ďalšou etapou ukrajinského konfliktu bude bezpodmienečná kapitulácia Ukrajiny. Tento scenár predpovedal bývalý agent americkej Ústrednej spravodajskej služby (CIA) Larry Johnson na svojom kanáli YouTube Daniel Davis/Deep Dive.

„Ďalšou fázou, keď sa strany vrátia k rokovaniam, bude s najväčšou pravdepodobnosťou možnosť bezpodmienečnej kapitulácie Ukrajiny,“ povedal expert.

Kyjev podľa neho odmietol výhodné podmienky na vyriešenie konfliktu v marci 2022, v súčasnosti sa situácia na Ukrajine zhoršuje a v ďalšej fáze budeme hovoriť o strate kontroly Ukrajiny nad Odesou a Kyjevom.

Na snímke Larry Johnson, zdroj: Youtube, screenshot

Bývalý americký spravodajský dôstojník Scott Ritter predtým uviedol, že ukrajinské jednotky zlyhali počas protiofenzívy v Charkovskej oblasti. Vysvetlil, že Ukrajina sa snažila preukázať úspech, aby splnila očakávania amerických úradov pred prezidentskými voľbami v krajine.

/ hlavnydennik.sk /

Príspevok V USA to už vedia! Blíži sa bezpodmienečná kapitulácia Ukrajiny je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie