Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

VanEck podal žiadosť o registráciu Solana ETF

VanEck, prominentný hráč na trhu s investičnými fondmi, nedávno podal žiadosť o registráciu Solana ETF v Spojených štátoch, čo je významný krok pre kryptomenový sektor. Tento krok nasleduje po úspešnom spustení spotového Bitcoin ETF a naznačuje rastúci záujem o digitalizované aktíva. Solana, známa svojou rýchlosťou a efektivitou, sa stáva atraktívnou možnosťou pre investorov hľadajúcich diverzifikáciu […]
Menej ako 1 min. min.

VanEck, prominentný hráč na trhu s investičnými fondmi, nedávno podal žiadosť o registráciu Solana ETF v Spojených štátoch, čo je významný krok pre kryptomenový sektor. Tento krok nasleduje po úspešnom spustení spotového Bitcoin ETF a naznačuje rastúci záujem o digitalizované aktíva.

Solana, známa svojou rýchlosťou a efektivitou, sa stáva atraktívnou možnosťou pre investorov hľadajúcich diverzifikáciu svojich portfólií mimo tradičné aktíva. VanEck Solana Trust, ako je navrhnutý, má za cieľ poskytnúť investorom expozíciu voči výkonnosti ceny Solany, pričom minimalizuje náklady spojené s prevádzkou trustu.

Matthew Sigel, vedúci výskumu digitálnych aktív v spoločnosti VanEck, poukázal na decentralizovanú povahu Solany a jej potenciál v oblasti digitálnych transakcií a aplikácií. Podľa Sigela, SOL, natívny token Solany, funguje podobne ako iné digitálne komodity, ako sú Bitcoin a Ether, a je používaný na zaplatenie transakčných poplatkov a výpočtových služieb na blockchaine Solana.

Ak bude SEC schvaľovať Solana ETF, bude to znamenať ďalší míľnik pre kryptomenový priemysel a môže otvoriť dvere pre ďalšie podobné produkty. S rastúcou akceptáciou kryptomien ako legitímnej investičnej triedy, Solana ETF by mohol prilákať nových investorov a poskytnúť ďalšiu úroveň transparentnosti a bezpečnosti.

Vzhľadom na dynamiku trhu a neustále sa meniace regulačné prostredie je dôležité sledovať vývoj situácie okolo Solana ETF. Investori by mali byť vždy dobre informovaní a konzultovať svoje investičné rozhodnutia s finančnými poradcami, aby pochopili potenciálne riziká a výhody spojené s takýmito novými investičnými nástrojmi.

VanEck Solana Trust predstavuje zaujímavú príležitosť pre tých, ktorí chcú vstúpiť do sveta kryptomien, a zároveň ponúka alternatívu k tradičným investičným vozidlám. S potenciálom byť prvým Solana ETF v USA, tento trust môže byť prelomovým momentom pre celý sektor digitálnych aktív.

Zdroj: cointelegraph

Príspevok VanEck podal žiadosť o registráciu Solana ETF je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie