Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vášáryová sa blysla ďalšími nenávistnými vyjadreniami. A vraj ľudia to, čo sa stalo Ficovi neriešia!

www.slovanskenoviny.sk/rss Magda Vášáryová je známa svojimi protislovenskými postojmi. Nikdy nemešká s vynášaním súdov o Slovákoch ani o politikoch, ktorí sa jej nepáčia. Tentokrát sa opäť raz vyjadrila k Robertovi Ficovi a jej vyjadrenia sú cez všetky čiary. A ako vždy, „naložila“ aj slovenskému národu. Ľudia sa zabávali, nikto nespomenul tragédiu Ani po atentáte na premiéra Slovenska známa herečka nezjemnila svoju rétoriku. […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Magda Vášáryová je známa svojimi protislovenskými postojmi. Nikdy nemešká s vynášaním súdov o Slovákoch ani o politikoch, ktorí sa jej nepáčia.

Tentokrát sa opäť raz vyjadrila k Robertovi Ficovi a jej vyjadrenia sú cez všetky čiary. A ako vždy, „naložila“ aj slovenskému národu.

Ľudia sa zabávali, nikto nespomenul tragédiu

Ani po atentáte na premiéra Slovenska známa herečka nezjemnila svoju rétoriku. Portál Topky priniesol jej vyjadrenia z pondelka.

„Všetci píšeme o veľkom otrase pre Slovenskú republiku – všetci ľudia, s ktorými som sa stretla a boli ich stovky, boli spokojní, nikto nespomenul tragédiu. Na Oravskej priehrade sa ľudia zabávali, deti tancovali, ženy v kroji spievali, ochotne s nami pokojne diskutovali,“ priblížila v pondelok Vášaryová svoj víkendový zážitok – ako keby sa na Slovensku nič neudialo.

Následne si zobrala na „mušku“ súčasnú vládu. „Zaujímavé je konštatovať, že naša politická scéna ide opačným smerom a nie je pripravená na akékoľvek otrasy. Vláda uteká k lôžku ťažko zraneného pacienta a žiada ho o pokyny. Aspoň vetu, slovko, čo robiť. Bez šéfa sa neodvážime urobiť ani krok,“ dodala Vášaryová.

Slováci majú krátku pamäť

Topky ďalej informujú o jej vyjadrení na adresu Slovákov. „Svet okolo nás sa podľa nej pripravuje na ťažkú, geopoliticky nepredvídateľnú konfrontáciu a my nevieme, či minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) má odstúpiť alebo má dostať medailu za to, že jeho podriadení psychicky zvládli nechať strielať na predsedu vlády. „Akoby sme sa spoliehali na výhody krátkej pamäte, ba prednosti usilovného zabúdania na to, kto klame, kto je nevychovaný, kto je škodcom,“ domnieva sa,“ informujú ďalej Topky.

Následne začína herečka opäť urážať Slovákov a hovorí o Kocúrkove. „Prečo je to tak? Je to len u nás? Je to výhoda? Prednosť našej spoločnosti v týchto časoch, keď sa rozhoduje, akú Slovenskú republiku budeme mať? Vrátime sa teda do Kocúrkova spolu s Ťapákovcami, aby som sa vrátila do 19. storočia, ktoré začína vládnuť v našom orgáne pre kultúru? Ale bude to bez tých pokojných a normálne sa správajúcich ľudí, láskavých voči svojim deťom, milých voči svojim spoluobyvateľom, tešiacich sa zo slnečnej pohody, ktorých som včera (v nedeľu, poz. red.) pozorovala pri Oravskej priehrade,“ skonštatovala herečka.

ereport.sk

Príspevok Vášáryová sa blysla ďalšími nenávistnými vyjadreniami. A vraj ľudia to, čo sa stalo Ficovi neriešia! je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie