Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vážná nehoda na dálnici u Brna: Náklaďák narazil do německého vojenského konvoje, dva zranění

Nehoda se stala kolem 23:00 na 42. kilometru ve směru na Brno. „Doprovodný vůz vjel do připojovacího pruhu, aby mohl konvoj německé armády plynule najet. Zezadu do něj narazil nákladní vůz. Konvoj se vracel ze cvičení NATO,“ uvedl Malášek. Konvoj doprovázela vojenská policie, oba zranění jsou Češi. Příčinu nehody policisté vyšetřují. ČTĚTE TAKÉ: Vážná nehoda autobusu s […]
Menej ako 1 min. min.

Nehoda se stala kolem 23:00 na 42. kilometru ve směru na Brno. „Doprovodný vůz vjel do připojovacího pruhu, aby mohl konvoj německé armády plynule najet. Zezadu do něj narazil nákladní vůz. Konvoj se vracel ze cvičení NATO,“ uvedl Malášek. Konvoj doprovázela vojenská policie, oba zranění jsou Češi. Příčinu nehody policisté vyšetřují.

ČTĚTE TAKÉ: Vážná nehoda autobusu s náklaďákem v Praze. Zranilo se 12 lidí, záchranáři vyhlásili traumaplán

Záchranná služba vyslala k nehodě vrtulník a dvě pozemní posádky. „V péči jsme měli dva muže středního věku, jednoho jsme po ošetření zraněného letecky transportovali do Fakultní nemocnice Brno, druhého jsme po ošetření lehce zraněného předali břeclavské nemocnici,“ uvedla Bothová.

Dálnice byla ve směru uzavřená zhruba do pátečních 2:00, jezdilo se odklonem. Vzhledem k pozdní hodině dopravní komplikace nevznikaly.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Nešťastný let hrůzy. Při cestě do Singapuru zemřel kvůli turbulencím 73letý britský režisér

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie