Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Včera profesionálny športovec, dnes tréner

Pre Csabu Zalku sa sezóna končí v sobotu. Prichádza odpočinok a potom sa začne príprava na nový súťažný rok. Nie je však čas sa nudiť. Vyskúšal si aj nové remeslo. Do šamorínskeho klubu KCK nastúpil Csabi ako tréner. „Ujo Gejza (tréner Gejza Vass) ma oslovil, či by som ho nemohol na pár dní nahradiť. Povedal […]
Menej ako 1 min. min.

Pre Csabu Zalku sa sezóna končí v sobotu. Prichádza odpočinok a potom sa začne príprava na nový súťažný rok. Nie je však čas sa nudiť. Vyskúšal si aj nové remeslo.

Do šamorínskeho klubu KCK nastúpil Csabi ako tréner. „Ujo Gejza (tréner Gejza Vass) ma oslovil, či by som ho nemohol na pár dní nahradiť. Povedal som samozrejme áno,“ začal Csaba Zalka. Mal viesť jednu celú skupinu. „Všetko som si vydiskutoval s ujom Gejza, tréningový plán som zmenil až vtedy, keď som videl, že musím zasiahnuť. Chalani boli skvelí, výborne trénovali, bavilo ma s nimi pracovať. Ale je ľahšie byť pretekárom,“ usmieval sa náš kajakár. „V sobotu nás čakajú ešte jedny preteky s Ádámom Botekom. Na jednej strane nám, žiaľ, nevyšiel postup na olympiádu a na druhej Ádiho čaká operácia ruky. Leto bude takto trochu zvláštne, ale aj to patrí k športovej kariére,“ uzavrel Csaba Zalka.

The post Včera profesionálny športovec, dnes tréner appeared first on Mesto Šamorín – Somorja Város.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie