Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vďaka podpore Fondu na podporu umenia sme mali autorskú besedu Márie Lazárovej aj u nás | 27.03.2024 | report

Viete prečo sú klokany červené, aké tajomstvo strážia mačky a kto v skutočnosti vyhral súťaž kráľa zvierat? Toto všetko sme sa dozvedeli od spisovateľky Márie Lazárovej, ktorá prezentovala dňa 27. Marca 2024 v Mestskej knižnici v Hurbanove svoju doterajšiu tvorbu pre deti 3. a 4. roč. Základnej školy Nám. Konkolyho- Thege č. 2. Deti ju […]
Menej ako 1 min.

Viete prečo sú klokany červené, aké tajomstvo strážia mačky a kto v skutočnosti vyhral súťaž kráľa zvierat? Toto všetko sme sa dozvedeli od spisovateľky Márie Lazárovej, ktorá prezentovala dňa 27. Marca 2024 v Mestskej knižnici v Hurbanove svoju doterajšiu tvorbu pre deti 3. a 4. roč. Základnej školy Nám. Konkolyho- Thege č. 2.

Deti ju prekvapili vedomosťami o jej tvorbe, čím si spisovateľku ihneď získali. Nechýbalo ani čítanie z prezentovaných knižiek. Ďakujeme pani spisovateľke za krásny zážitok, atmosféru a tešíme sa na ďalšie nadchádzajúce stretnutia.

Táto beseda tvorí jednu z aktivít projektu „Knižnica zázrakov,“ ktorú podporil Fond na podporu umenia a aj vďaka tomu bola beseda pre návštevníkov zadarmo.

Tešíme sa na budúce!

“Podujatie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.”

Fotogaléria


CELÁ FOTOGALÉRIA

 

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie