Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ve Vatikánu se během očkovací kampaně konala farmaceutická konference s vedením společností Pfizer a Moderna

Pamatujete si ještě na „dobu covidovou,“ kdy byly genové injekce povinné v celém Vatikánu? Samotný Bergoglio tehdy nechal na oslavu takzvaných Covid vakcín, při jejichž testování se využívalo potracených plodů, vydat pamětní mince. Cílem bylo přimět co nejvíc věřících oveček k tomu, aby si nechaly tyto jedy vpravit do svého těla. Nyní se zjistilo, že […]
Menej ako 1 min. min.

Pamatujete si ještě na „dobu covidovou,“ kdy byly genové injekce povinné v celém Vatikánu? Samotný Bergoglio tehdy nechal na oslavu takzvaných Covid vakcín, při jejichž testování se využívalo potracených plodů, vydat pamětní mince.

Cílem bylo přimět co nejvíc věřících oveček k tomu, aby si nechaly tyto jedy vpravit do svého těla. Nyní se zjistilo, že celému tomuto vatikánskému divadlu předcházela konference za účasti vedení Moderny a Pfizeru.

Farmaceutická konference pod názvem „Exploring the Mind, Body and Soul“ se konala od 6. do 8. června. května 2021 ve Vatikánu – předtím, než tam byla uzákoněna povinnost očkování.  Velká náboženství, zejména katolická církev, upustila od všech zásad a rozhodla se pro vakcíny vyrobené z potracených plodů.

Opět nechyběli obvyklí podezřelí: vědci z Johns Hopkins University, šéfové zdravotních oddělení Googlu a Microsoftu, nechvalně známý Anthony Fauci a šéfové společností Pfizer a Moderna Albert Bourla a Stephane Bancel.

To možná také vysvětluje podivnou lásku Vatikánu k očkování mRNA a mizení obav z vakcín, které jsou produkovány za použití potracených plodů.

Akci „Exploring the Mind, Body and Soul“ pořádá Papežská rada pro kulturu pod vedením kardinála Curia Gianfranca Ravasiho a Cura Foundation, nadace pro otázky zdravotní politiky se sídlem v New Yorku. Je zaměřena na duchovní, zdravotnické pracovníky a studenty na katolických univerzitách po celém světě. Je to páté takové setkání z podnětu Vatikánu.

kath.ch

Vzrušující byla však i čtvrtá konference: Unite To Cure – A Global Health Care Initiative. Konala se od 26. do 28. dubna 2018, před pandemií Covid a byla dokonale zasazená do již známých simulačních her, jako je „Event 201.“

Křesťanský náboženský svět požehnal společnostem Big Pharmy pod heslem „Jak věda, technologie a medicína 21. století ovlivní kulturu a společnost.“

První takové konference se konaly již v letech 2011, 2013 a 2016. Čtyři z nich byly pod patronací papeže Františka, který je v úřadu dodnes a jehož předchůdce Benedikt XVI. rezignoval na svůj úřad za pochybných okolností.

První čtyři konference lobovaly za společnosti zabývající se genetickým inženýrstvím a kmenovými buňkami.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie