Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ve Velké Británii se souvislost mezi nadměrnou úmrtností a takzvanými „Covid vakcínami“ dostala i na titulní stránky mainstreamu

V mnoha silně proočkovaných zemích – a to nejen v Evropě – byla zejména v letech 2021 a 2022 hlášena nadměrná úmrtnost, stejně tak se objevují zprávy o rekordně nízké porodnosti. Mainstream si dosud vymýšlel různé zástupné důvody obou uvedených stavů. Ovšem ve Velké Británii, kde se toto téma propíralo i v Parlamentu, došlo v […]
Menej ako 1 min. min.

V mnoha silně proočkovaných zemích – a to nejen v Evropě – byla zejména v letech 2021 a 2022 hlášena nadměrná úmrtnost, stejně tak se objevují zprávy o rekordně nízké porodnosti.

Mainstream si dosud vymýšlel různé zástupné důvody obou uvedených stavů. Ovšem ve Velké Británii, kde se toto téma propíralo i v Parlamentu, došlo v tomto směru k nevídanému úkazu.

Vakcíny proti covidu mohou být jednou z příčin nadměrné úmrtnosti. To se objevilo na titulní straně deníku The Telegraph.

Mainstream, který samozřejmě vedl až fanatickou propagandu genových injekcí, nikdy naplno pravdu nepřizná.

I tentokrát hovoří o nadměrných úmrtích velmi opatrně, nicméně je to snad poprvé, kdy přiznává, že se na nadměrné úmrtnosti podílely právě také genové injekce.

A dokonce už jsou ochotni přiznat i některé vedlejší účinky.

V článku se například uvádí:

Studie zjistila, že v Evropě, USA a Austrálii došlo v roce 2020, na vrcholu pandemie, k více než jednomu milionu nadměrných úmrtí, ale také k 1,2 milionu v roce 2021 a 800 000 v roce 2022 po zavedení opatření (pozn.: tím „opatřením“ mají samozřejmě na mysli „báječné vakcíny“).

Vědci uvedli, že toto číslo zahrnuje úmrtí na Covid-19, ale také „nepřímé účinky zdravotních strategií k řešení šíření viru a infekce.“ (opět způsob, jak „obkecat“ takzvané vakcíny)

Varovali, že mezi vedlejší účinky spojené s vakcínou Covid patří ischemická cévní mozková příhoda, akutní koronární syndrom a krvácení do mozku, kardiovaskulární onemocnění, koagulace, krvácení, gastrointestinální příhody a srážení krve.

Tolik z článku na britském mainstreamu, který ukazuje, že se toto dosud velmi tabuizované a tvrdě cenzurované téma dostává i tam, kde by to bylo ještě nedávno nepředstavitelné.

Každopádně se nám tímto další konspirace stává realitou. Nyní by to chtělo provést a zveřejnit tutéž studii v případě rekordně nízké porodnosti, která je ostatně vykazována i u nás.

Co myslíte, kdy se něco podobného objeví na aktivistickém Seznamu, iděsu, Nově, Primě či v jiných médiích, která s takovou vervou propagovala „bezpečnou a účinnou“ tečku??

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie