Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Večer toto ovocie zalejte vodou a ráno vypite. Čistí črevá ako kefa

Žalúdočné problémy môžu účinne prekaziť vaše plány na celý deň. Našťastie nás príroda obdarila šikovnými riešeniami, ktoré prirodzene podporujú činnosť čriev. Jedným z nich sú sušené slivky – už roky známi spojenci v boji za zdravú peristaltiku. Zdravé črevá sú kľúčom k zdravému telu. Tráviace problémy môžu zastaviť naše každodenné plány. Našťastie existuje prírodné riešenie, […]
Menej ako 1 min. min.

Žalúdočné problémy môžu účinne prekaziť vaše plány na celý deň. Našťastie nás príroda obdarila šikovnými riešeniami, ktoré prirodzene podporujú činnosť čriev. Jedným z nich sú sušené slivky – už roky známi spojenci v boji za zdravú peristaltiku.

Zdravé črevá sú kľúčom k zdravému telu. Tráviace problémy môžu zastaviť naše každodenné plány. Našťastie existuje prírodné riešenie, ktoré nielen podporuje tráviaci systém, ale aj výborne chutí. Je to jednoduchý odvar pripravený zo sušených sliviek. Zistite, ako rýchlo a jednoducho sa dajú vyčistiť črevá!

Zápcha? Na pomoc prichádzajú sušené slivky!

Zápcha je problém, s ktorým sa stretáva mnoho ľudí. Môže ju spôsobovať nezdravá strava bohatá na spracované potraviny a sladkosti, sedavý spôsob života, nedostatok vlákniny a nedostatok čerstvého ovocia a zeleniny.

Sušené slivky sú našťastie nielen chutným občerstvením, ale aj prirodzeným spôsobom boja proti zápche. Sorbitol v nich obsiahnutý má laxatívny účinok a pravidelná konzumácia sušených sliviek zabezpečuje hladký pohyb čriev na dennej báze.

Recept na okamžité prečistenie čriev

Pomocou niekoľkých jednoduchých krokov si môžete pripraviť odvar, ktorý vám pomôže zbaviť sa úpornej zápchy:

Vložte niekoľko sušených sliviek (asi 3 na 100 ml vody) do pohára a zalejte ich teplou, ale nie vriacou vodou.

Odstavte pohár na niekoľko hodín, aby sušené slivky zmäkli.

Obsah pohára rozmixujte a výsledný nápoj vypite na lačný žalúdok.

Odvar môžete obohatiť trochou kefíru, prírodného jogurtu alebo rastlinných alternatív. Pre extra chuť dochuťte štipkou škorice.

Sušené slivky – poklad zdravia

Sušené slivky sú nielen chutným spôsobom, ako sa zbaviť zápchy, ale aj bohatým zdrojom cenných živín.

Obsahujú:

Fenoly s antioxidačnými vlastnosťami, ktoré chránia telo pred poškodením voľnými radikálmi.

Vitamíny A, C, E a vitamíny skupiny B a K, ktoré ovplyvňujú vzhľad a stav pokožky, posilňujú imunitný a nervový systém a podporujú správne fungovanie kardiovaskulárneho systému.

Minerálne látky, ako sú zinok, fosfor, horčík, mangán, meď, draslík, vápnik a železo, ktoré sú nevyhnutné pre správne fungovanie organizmu.

Vláknina, ktorá uľahčuje udržiavanie normálnej telesnej hmotnosti, zrýchľuje metabolizmus a prispieva k znižovaniu hladiny cukru a cholesterolu v krvi.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie