Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vedia to už všetci, iba Zelenskému to „nedoplo“

www.slovanskenoviny.sk/rss „Kyjev prehral.“ Na Zelenského fatálnu chybu upozornil bývalý poradca Pentagonu. Rozhodnutie Vladimíra Zelenského obetovať životy Ukrajincov naznačuje nevyhnutnú porážku Kyjeva, povedal Theodore Postol, profesor na Massachusetts Institute of Technology (MIT), bývalý poradca Pentagonu, v rozhovore pre kanál Dialogue Works na YouTube. Informácie spracovala agentúra RIA. „Zelensky ničí svoj vlastný ľud fantastickou rýchlosťou, takže už iba obmedzená […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

„Kyjev prehral.“ Na Zelenského fatálnu chybu upozornil bývalý poradca Pentagonu. Rozhodnutie Vladimíra Zelenského obetovať životy Ukrajincov naznačuje nevyhnutnú porážku Kyjeva, povedal Theodore Postol, profesor na Massachusetts Institute of Technology (MIT), bývalý poradca Pentagonu, v rozhovore pre kanál Dialogue Works na YouTube. Informácie spracovala agentúra RIA.

„Zelensky ničí svoj vlastný ľud fantastickou rýchlosťou, takže už iba obmedzená skupina úplných ignorantov na Západe môže mať dojem, že čokoľvek, čo sa teraz deje, môže zachrániť Ukrajinu, ktorú v tomto konflikte už jej vodca stratil,“ povedal bývalý poradca Pentagonu Postol.

Podľa profesora je demografická situácia na Ukrajine „čiernou dierou“

„Zelenskyj do tejto diery hádže stále viac nevinných ľudí, ktorí čakajú na mlynček na mäso, na bojisku nemajú šancu,“ dodal poradca.

A Putin to vie…

Nedávno prezident Vladimir Putin na SPIEF (Petrohradské ekonomické fŕum – pozn. red. HD) povedal, že totálna mobilizácia na Ukrajine problém nevyrieši, keďže kryje, aj to iba ťažko, len bojové straty. Navyše, dodal ruský líder, Ukrajincov chytajú na uliciach, ale tých, ktorí tam chcú bojovať, je málo. A zároveň podľa neho americká administratíva trvá na znížení mobilizačného prahu na Ukrajine na 18 rokov. Čiže, čoskoro pôjdu na front už aj deti.

„To sme chceli.“ USA otvorene hovorili o Rusku

Spojené štáty už desaťročia chcú, aby Európa investovala viac peňazí do zbraní na konfrontáciu s Ruskom, povedal americký analytik Max Bergman pre RIA Novosti. Lenže, „Západ“ už ľudský potenciál v podobe mužov z Ukrajiny a čiastočne aj žien na fronte minul a zbrane bez ľudí nie sú ničím.

/ hlavnydennik.sk /

Príspevok Vedia to už všetci, iba Zelenskému to „nedoplo“ je zobrazený ako prvý na .

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie