Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Veľa Slovákov má problém so spánkom. Dajte si toto je to lepšie než medovka, zaspíte ako bábätko

Máte problémy so zaspávaním kvôli stresu z práce, domova, detí alebo všetkých? Predtým, ako sa rozhodnete použiť farmaceutické pomôcky na spanie, prečítajte si tento článok. Tu je recept na tzv. mesačné mlieko, ktoré vám pomôže zaspať. Mnoho dospelých Poliakov má problémy so zaspávaním. Príčiny môžu byť rôzne, no najčastejšie spomínaným faktorom je stres, presnejšie jeho nadbytok. Stres […]
Menej ako 1 min. min.

Máte problémy so zaspávaním kvôli stresu z práce, domova, detí alebo všetkých? Predtým, ako sa rozhodnete použiť farmaceutické pomôcky na spanie, prečítajte si tento článok. Tu je recept na tzv. mesačné mlieko, ktoré vám pomôže zaspať.

Mnoho dospelých Poliakov má problémy so zaspávaním. Príčiny môžu byť rôzne, no najčastejšie spomínaným faktorom je stres, presnejšie jeho nadbytok. Stres je zodpovedný za nárast negatívnych myšlienok, ktoré nám sťažujú zaspávanie.

V takýchto situáciách sa tradičné metódy, ako je medovka, môžu ukázať ako nedostatočné. Našťastie existuje alternatíva – mesačné mlieko. Ide o nápoj, ktorý si medzi užívateľmi internetu získal obľubu vďaka svojim vlastnostiam uľahčujúcim zaspávanie.

Mesačné mlieko – vlajkový produkt ajurvédskej medicíny

Spánok je základným prvkom nášho života. Práve počas spánku má naše telo šancu na regeneráciu. Po dni plnom výziev chceme chvíľu oddychu a odlúčenia od reality. Problém nastáva, keď spánok neprichádza tak ľahko, ako by sme chceli. Pokusy upokojiť myšlienky, počítať ovečky či zmeniť polohu neprinášajú očakávané výsledky.

V takýchto situáciách často používame prostriedky ako medovka, valeriána lekárska alebo melatonín. Melatonín je hormón zodpovedný za reguláciu nášho cirkadiánneho cyklu.

Pravidelná konzumácia melatonínu by mala pomôcť pri problémoch so spánkom. Ak však nechcete alebo nemôžete brať tabletky, mesačné mlieko môže byť pre vás ideálnym riešením. Je to nápoj bohatý na trypofán, aminokyselinu, ktorá pomáha zaspať.

Recept na mesačné mlieko pochádza z  ajurvédskej medicíny a pozostáva len z prírodných ingrediencií. Mnohí používatelia internetu priznávajú, že po vypití tohto nápoja zaspia ako deti a zobudia sa svieži. Tu je návod, ako pripraviť mesačné mlieko.

Mesačné mlieko

Ingrediencie:

350 ml mlieka,

5 g prášku ashwagandha,

lyžička mletej škorice,

lyžička masla,

štipka kurkumy,

lyžička ternate klitoria (sušená).

Spôsob prípravy:

Nalejte mlieko do hrnca a priveďte ho do varu.

Keď mlieko trochu vychladne, pridajte maslo, kurkumu, škoricu, ashwagandhu a klitoriu ternatena.

Zmiešajte všetky ingrediencie a počkajte 5-10 minút, kým nápoj nevychladne dostatočne na pitie. Vypite ho najneskôr hodinu predtým, ako plánujete ísť spať.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie