Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Veľká banka ma vážne problémy. Slováci sa nevedia dostať ku svojim účtom

Populárna slovenská banka na svojej webovej stránke oznámila klientom, že sa stala terčom viacerých hackerských útokov. Jej klienti môžu mať v týchto dňoch problémy s internetovým bankovníctvom. Slovenskú banku napadli hackeri Fio banka informovala svojich klientov o kybernetických útokoch, ktoré zasiahli do plynulého fungovania jej internet bankingu aj mobilného bankovníctva. Banka na svojej facebookovej stránke uviedla: Ospravedlňujeme […]
Menej ako 1 min. min.

Populárna slovenská banka na svojej webovej stránke oznámila klientom, že sa stala terčom viacerých hackerských útokov. Jej klienti môžu mať v týchto dňoch problémy s internetovým bankovníctvom.

Slovenskú banku napadli hackeri

Fio banka informovala svojich klientov o kybernetických útokoch, ktoré zasiahli do plynulého fungovania jej internet bankingu aj mobilného bankovníctva.

Banka na svojej facebookovej stránke uviedla:

Ospravedlňujeme sa za krátkodobé problémy s prihlasovaním do internetového a mobilného bankovníctva. V posledných dňoch sme sa stali obľúbeným terčom kybernetických útokov, ktoré chvíľkovo zneprístupňujú naše aplikácie.

Klienti majú zostať pokojní

Klienti by sa podľa vyjadrení banky nemali báť o svoje peniaze či citlivé údaje.

 

Problémy, ktoré sa ich môžu v súvislosti hackerským útokom priamo dotknúť, sa týkajú len krátkodobých problémov s prihlásením do aplikácií digitálneho bankovníctva.

Fio banka ubezpečuje klientov:

Žiadne dáta, citlivé údaje ani financie v nebezpečenstve nie sú. Útočníkom ide len o spôsobenie nepríjemností. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie a ďakujeme za pochopenie.

V komentároch pod príspevkom na Facebooku klienti banky potvrdili, že mali problémy s prihlásením do bankovej aplikácie počas celého dňa.

Problémy s útokmi neboli ojedinelé

The post Veľká banka ma vážne problémy. Slováci sa nevedia dostať ku svojim účtom appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie